Märke, et oled kallimaga liiga kaua koos olnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled oma kallimaga koos olnud juba nii kaua, et ei mäletagi, kus ja millal teie suhe alguse sai? Paljud sõbrad-tuttavad on imestanud, kuidas te olete suutnud nii kaua koos olla, hoolimata sellest, et vahel jääb mulje, et ajate teineteist lausa hulluks.

Saladus seisneb selles, et te teate, kuidas teineteise elu huvitavamaks muuta. Lifehack pani kirja märgid, mis viitavad sellele, et oled kallimaga liiga kaua koos olnud, ent see pole sugugi halb asi.

1. Võid ärgata sassis soengu ja ebameeldiva hingeõhuga ning see ei tekita sinus piinlikkust. Võite lausa koos veidi aega voodis veeta ja juttu ajada. Alles siis, kui tunned kallima suust «hommikuhingeõhku», tuleb sul meelde, et peaksite hambaid pesema.

2. Võid partneri sõnu ette ennustada enne, kui ta oma suu lahti teeb. Sa tead peaaegu alati, mida partner öelda tahab. See ei nõua sinult erilist pingutust, sa lihtsalt tunned teda nii hästi.

3. Võid hüsteeriliselt naerda, kui miski valmistab sulle nalja. Kui oled partneriga koos ja leiad internetist mõne naljaka video, võid muretult naerma puhkeda kartmata, et kallim peab sind hullumeelseks.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

4. Võid partneri juuresolekul ka kõige naeruväärsemaid tantsuliigutusi teha. Näitad kallimale sageli omapäraseid tantsuliigutusi, mida sa kellegi teise ees teha ei julgeks. Mõnikord hakkab partner tantsima koos sinuga, mõnikord ta lihtsalt jälgib sind naerdes.

5. Võid kodus ilma püksata ringi käia. Sa ei karda ammu juba partneri ees alasti olla ja tema tunneb end sinuga olles sama mugavalt.

6. Võid partneri üle nalja teha. Teete sageli teineteise üle nalja, kuid need naljad on tavaliselt leebed ega muutu kunagi õelaks. 

7. Võitlete peaaegu iga öö teki pärast. Olete leppinud sellega, et te ei saa tekki kunagi võrdselt ära jagatud. Sageli sikutad kallimalt tekki ära, sest mõistad keset ööd, et magad peaaegu alasti.

8. Sa ei tunne end enam ebamugavalt, kui oled ilma kallimata tema pere juures. Partneri perekonnast on saanud sinu perekond. Sa ei tunne end nende juuresolekul enam ebamugavalt. Sa ei tunne, et peaksid oma pea liiva alla peitma, kui oled öelnud või teinud midagi piinlikku.

9. Võid partnerile alati rääkida oma lemmikfilmist, mida tema pole näinud. Tahad, et partner oleks sinu lemmikfilmide ja -seriaalidega kursis, kuigi ta ise ei vaata neid. Selles pole ju midagi imelikku, kui soovid oma lemmikasju partneriga jagada.

10. Võid partneri juuresolekul nina nokkida, peeretada või suu täis rääkida. Tegevused, mida sa muidu teise inimese juuresolekul ei teeks, on kallimaga olles muutunud täiesti tavapärasteks ja sa ei tunne, et peaksid neid tema eest varjama. Tema tunneb sama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles