Levinud viga, millega naised oma ripsmeid rikuvad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud naised kasutavad ripsmekoolutajat, et muuta oma silmade välimust ilusamaks ja värskemaks. Kahjuks paljud teevad seda valesti ja rikuvad sellega oma ripsmeid.

Kui panna ripsmetele enne ripsmetušši ja seejärel koolutada, siis võid oma ripsmeid kahjustada, kirjutab Good Housekeeping. Ripsmetušš muudab ripsmed jäigemaks ja need painduvad vähem, seega koolutades võivad värvitud ripsmed kergesti murduda. Ripsmekoolutaja õigesti kasutamiseks tuleb teha niimoodi:

1) Võta ripsmekoolutaja ja too see võimalikult oma ripsmejuurte lähedale, veendudes, et sa ei puutu oma õrna silmalau nahka.

2) Vajuta koolutaja õrnalt alla ja hoia paar sekundit all, seejärel vabasta ripsmed.

3) Liigu koolutajaga ripsmete keskosasse, seejärel vajuta jälle õrnalt alla ja hoia veidi.

4) Lõpuks korda sama tegevust ripsme otstega.

5) Värvi ripsmed ripsmetuššiga ära.

Sellises järjekorras koolutajat kasutades kindlustad selle, et tulemus jääb ühtlane ja ripsmete kaar tuleb võimalikult ilus. Kui paned enne ripsmetušši ja seejärel koolutad, siis võid oma ripsmeid kahjustada. Koolutaja võib ripsmetušši külge kinni jääda ning see võib sinu ripsmeid lausa välja tõmmata, mis on väga valus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles