Mees varjas end mitu päeva endise kallima kodus voodi all

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Jason Hubbard sisenes oma endise kallima koju läbi lahtise ukse hetkel, mil endise kallima ema oli prügi välja viimas. Väidetavalt veetis mees majas mitu päeva enne, kui majaomanik ta lõpuks avastas.

Majaomanik ja Hubbardi endise kallima ema Margaret Adamcewicz ütles, et Hubbard ja tema tütar olid paar aastat tagasi suhtes olnud, kuid suhe ei lõppenud just kuigi hästi. Adamcewiczi sõnul polnud mehel püsivat kodu ja tõenäoliselt valis ta nende maja, et saaks ajutiselt peavarju, kirjutab Elite Daily.

Hubbard varjas end perekonna eest voodi all. Margaret Adamcewiczi sõnul ei tarbinud Hubbard tõenäoliselt nende toitu, küll aga oli mehel voodi all vett ja ta laadis korduvalt oma mobiiltelefone.

Hubbard jäi vahele, kui Adamcewiczi abikaasa kuulis veidrat häält ning avastas, et magamistoas voodi all lebab mees. Majaomanikud kutsusid politsei ja Hubbardit süüdistatakse sissetungimises ja elektrivarguses. Ta on hetkel kinnipidamisasutuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles