Mis juhtub, kui astud oma parima sõbraga suhtesse?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

See on imeline tunne, kui sinu partner on ka sinu parim sõber. Kui teie vahel oli esmalt sõprus ja alles siis romantiline suhe, võib alguses kõik olla väga harjumatu. Aga see tasub ennast ära!

Kui sõprusest saab armastus, siis muutub teievahelises suhtes väga palju. Yourtango toob välja üheksa asja, mis kaasneb sellega, kui astud oma parima sõbraga suhtesse:

1) Sa tead kogu aeg, mida su partner mõtleb

Sa tunned oma parimat sõpra väga hästi ning tead, kuidas ta mõtleb ja mis on tema käitumismustrid. Seega ei pea temaga suhtes olles pidevalt mõtlema, kas saad temast õigesti aru ja mida ta oma tegudega mõtleb.

2) Seks on alguses naljakas

Ainult sõbrad olles ei kujutanud te kunagi ette, et astute vahekorda. Olete rääkinud teineteisele erinevaid lugusid oma eelmistest partneritest ja teate üksteise kohta palju erinevaid detaile. Selle pärast on alguses seksida veidi naljakas, kuid hiljem harjute ära ja saate paremini romantiliselt aega veeta.

3) Sa soovid, et päevas oleks rohkem tunde

Oma parima sõbraga suhtes olemine on niivõrd tore, et sa soovid, et sul oleks rohkem aega. Te ei suuda teineteisest lahus olla ning tahate kõik päevad koos veeta. Kuid siiski ei tohi ära unustada teisi sõpru ja pereliikmeid, kes tahavad sind ka näha!

4) Te ei suuda teineteise kiusamist lõpetada

Kui olete parimad sõbrad, siis olete harjunud lõbutsema ja omavahel lapselikult käituma. Sõbralik kiusamine ja lollitamine jääb alles ka siis, kui olete astunud suhtesse.

5) Sa elad pidevas hirmus

Kui teil tekivad tülid, siis on neid väga raske taluda. Kardad, et kaotad oma elust nii oma parima sõbra kui ka partneri. Selle pärast pead pöörduma nüüd suhtenõu saamiseks kas oma teiste sõprade või pereliikmete poole.

6) Õhtusöögiks plaanide tegemine on väga kerge

Te ei pea põdema, et midagi valesti läheks, sest tunnete teineteist juba väga hästi. Oskate tunda ennast mugavalt ja teile piisab õhtusöögist vanas heas tuttavas söögikohas, kus teile mõlemale käia meeldib.

7) Te tülitsete rohkem kui esialgu arvad

Sa ei karda oma partnerile mitte midagi öelda ja ka ärritudes ei hoia sa end tagasi. Olete teineteisega avatumad ning esialgu võib see kaasa tuua ka rohkem tülisid.

8) Sa hoolid nüüd sellest, milline tema ees välja näed

Su parim sõber on näinud sind tõenäoliselt väga palju dressipükstes ja ilma meigita. Kuid nüüd tahad tema ees parim välja näha ning lööd ennast temaga kokku saades üles. Su parim sõber näeb sind nüüd hoopis teisest küljest.

9) See on kõike seda väärt

Kuigi parima sõbraga suhtesse astudes on oht, et lahku minnes kaotad nii oma partneri kui ka parima sõbra, siis see on ikkagi kõike seda väärt. Parimad suhted ongi sellised, kus saad tunda ennast iseendana ja mõistate teineteist täielikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles