Seitse selget märki, et su silmarõõm on luuser

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hiljuti avaldati ühe uuringu tulemused, millest selgus, et naisi ahistavad interneti vahendusel kõige rohkem mehed, kes kipuvad arvutimängudes sageli kaotama. Teisisõnu: naisi ahistavad kõige rohkem luuserid.

Tahad kindlaks teha, kas ka sinu silmarõõm võib kuuluda luuserite hulka? YourTango tõi välja seitse selget märki, mis näitavad, et su kallim on luuser.

1. Ta saadab sulle seksuaalselt agressiivseid sõnumeid

Tutvumisportaalides on palju mehi, kes saadavad naistele tihtipeale väga agressiivseid sõnumeid ilma, et naised oleksid selleks mingit põhjust andnud või üldse mehega eelnevalt suhelnud. Kõige tihemini teevad seda mehed, kes ei oska naistega muul moel suhelda. Need mehed mõtlevad, et kui nad naisi ehmatavad, siis on see hea moodus vestluse alustamiseks. See ei vasta sugugi tõele. Samasse kategooriasse kuuluvad ka need luuserid, kes saadavad naistele pilte oma suguelundist ilma, et naine oleks seda palunud.

2. Ta ütleb lauseid stiilis: «Ma ei tahtnudki sinuga välja minna»

Iga inimene võib mõnikord korvi saada, selles pole midagi imelikku. Kui oled viimasel ajal suhelnud mehega, kes kipub solvama neid naisi, kes julgevad talle korvi anda, siis võta teadmiseks, et selline käitumine pole sugugi normaalne. See võib välja näha nii: mees teeb esimese sammu, naine annab talle korvi, mees solvab naist inetute väljenditega ja teatab lõpuks, et tegelikult ei pakkunudki see naine talle huvi.

3. Ta jätab Facebooki fotode alla nilbeid kommentaare

See on äärmiselt labane teguviis. Kindlasti oled isegi näinud või kogenud seda, et kui mõni kaunis naine lisab endast sotsiaalmeediasse foto, leidub alati mõni mees, kes kommenteerib tema rindu või mõnda muud kehaosa. Siinkohal pole mõeldud sellist meest, kellega naine on juba aastaid tuttav olnud ja kellega tal ongi taolised omavahelised naljad. Mõeldud on mehi, kellega naine on hiljuti tutvunud ja kes ei pelga naise fotode alla kirjutada: «Oh, milline püss! Ma tahan sind!»

4. Ta kurdab sageli selle üle, et on «liiga hea mees»

Maailmas on väga palju häid mehi, kuid ükski neist pole üksik. Miks? Sest naistele meeldivad mehed, kes siiralt ongi head. Samas tuleb arvestada sellega, et ükski hea mees ei maga mitme naisega korraga ega käitu naistega halvasti. Iga mees, kes viriseb selle üle, et naised ei taha häid mehi, on tegelikult suur luuser.

5. Ta järgib «flirtimisõpetaja» nõuandeid

Flirtimisõpetajaks võib nimetada neid mehi (ja miks mitte ka naisi), kes postitavad YouTube’i nõuandevideoid sellest, kuidas naistega flirtida või tutvust luua. Selliseid videoid on päris palju ja neil on väga palju fänne. Normaalsel mehel pole vaja teada mingeid imenippe, kuidas naistega tuttavaks saada. Nad lähevad lihtsalt välja ja teevad esimese sammu.

6. Ta lööb ühistranspordis naistele külge

Eestis seda väga tihti ei juhtu, kuid vahel võib ikka pealt näha, kuidas mõni endast heal arvamusel olev meesterahvas üritab bussis või trammis mõnele ilusale naisele komplimente teha. Üks asi on see, kui mees üritab lihtsalt vestlust arendada. See on normaalne ja seda võib juhtuda igal pool. Aga hoopis teine lugu on siis, kui mees teeb seda vaid ühel eesmärgil: et meelitada naist endaga voodisse. Nõuanne meestele: kui naine on sellises kohas, kus ta ei saa sinu eest põgeneda, jäta ta rahule. Tõenäoliselt ei astunud naine bussi või trammi selle mõttega, et omale voodikaaslast leida. Ta soovib lihtsalt saada punktist A punkti B.

7. Ta jätab su kõneposti pidevalt teateid

Kui jätad naisele ühe sõnumi, kuid ta ei vasta sulle, siis tema teadete ja sõnumitega pommitamine ei vii sind kuigi kaugele. Kui helistad naisele ja ta ei vasta, siis võid talle ühe teate jätta. Kuid ära mine liiale, see jätab mulje, et oled meeleheitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles