Lapsehoidja šokeeris paljusid fotoga, kus laps oli pesukuivatis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

21-aastane Courtney Stewart postitas sotsiaalmeediasse vastuolulise foto, mis pälvis palju kriitikat. Nimelt oli fotol näha, kuidas väikelaps on pesukuivatis.

Fotol olev laps on 2-aastane Downi sündroomiga poiss, kelle hoidjana Stewart töötab. Pildil on näha, et poiss on kuivatis justkui kerra tõmbunud ja täiskasvanu käsi hoiab kuivati ust kinni, kirjutab Good Housekeeping.

Stewarti sõnul on tegemist naljapildiga. «Talle meeldib tohutult pesumasin. Tegime selle pildi ainult nalja pärast,» ütles noor naine. Ent need, kes on fotot sotsiaalmeedia vahendusel näinud, ei pidanud seda sugugi naljakaks ja Stewart on pidanud silmitsi seisma väga paljude kriitikaga. Kritiseerijate sõnul on lapsevanemate jaoks šokeeriv näha selliseid pilte sotsiaalmeedias, seda enam, et pildi tegija peab seda meelelahutuseks.

Lisaks internetis olevale kriitikale käis üks naine ka Stewarti ukse taga, sõimas noore naise läbi ja üritas talle peksa anda. Tegemist oli 42-aastase naisterahvaga, kes hiljem arreteeriti.

Mõned on Stewarti peale kaebuse esitanud ka politseile, kuid naine keeldub pildi eest vabandust palumast. Tema sõnul on fotol selgelt näha, et poiss naerab ja on õnnelik. Stewart lisas, et pesukuivati polnud sel hetkel vooluvõrku ühendatud ja ta ei lükanud ust täiesti kinni.

Vaata pilti siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles