Naine kurdab: ma ei taha oma kallimaga seksida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mida teha, kui oled püsisuhtes, aga ei soovi oma kallimaga vahekorras olla? Sellise küsimuse esitas üks noor naine portaali Cosmopolitan.com nõustajale.

«Ma ei taha üldse oma kallimaga vahekorras olla. Mul pole seksi vastu midagi ja üksi olles rahuldan end sageli, aga temaga olles tundub seks olevat tüütu tegevus. Mis mul viga on? Või meil? Mida ma saaksin teha, et seda olukorda muuta? Ta teab, et ma ei taha seda teha ja et see tekitab minus süümepiinu, ta ei käi mulle kunagi peale. Ma lihtsalt tahan, et me mõlemad oleksime õnnelikud. Ta on selle ära teeninud,» kirjutab õnnetu naine.

Talle annab nõu Cosmopolitani suhtenõustaja Logan Hill.

See on üsna keeruline olukord. Asi pole ainult selles, et mees on selle ära teeninud, te mõlemad olete ära teeninud selle, et suhe oleks rahuldav. Aga ära keskendu liigselt sellele, kuidas end erutada.

Üks suur erinevus meeste ja naiste vahel on see, et meestele mõjuvad paljud asjad erutavalt. Kallima põlve õrnalt puudutamine või sõna «oraalseks» mainimine võib olla täiesti piisav. Naistega on aga teine lugu. Naistel on vaja enamat ja neil kulub rohkem aega selleks, et tekiks õige meeleolu.

Kõikuv seksuaaltung paneb aga paljusid käituma vastupidiselt sellele, millest võiks kasu olla: nad tõmbuvad eemale. Selle asemel, et partnerist eemalduda, mõelge välja mooduseid, kuidas lähedasemaks muutuda. Selle asemel, et mõelda ainult seksile, mõelge intiimsusele. Ütle kallimale, et sa ei soovi seksida, kuid sooviksid tema kaisus olla. Suudlemisest, kallistamisest ja rääkimisest võib tihtipeale abi olla. Kui füüsiline puudutus mõjub kallimale erutavalt, siis ta suudab end kindlasti veidi aega taltsutada. 

Tunne end kallimaga olles mugavalt, palu tal endale massaaži teha või vaadake koos mõnda filmi. Paljude naiste jaoks eelneb lähedus tõelisele kirele. Koos veedetud aeg võib aidata pingeid vähendada ja tekitab teis mõlemas mugavama tunde.

Mõtle ka sellele, mis sind erutab siis, kui oled üksi? Millele sa end rahuldades mõtled? Kas saaksid seda kuidagi kallimaga jagada? Ära pelga oma fantaasiaid jagamast ja palu temalt seda, mida tahad kogeda.

Ära karda endalt küsida ka seda, kas su seksuaalne külmus võib olla tingitud mõnest sügavamast probleemist? Võib-olla pole teie suhe päris selline, nagu sa oled lootnud ja peaksid hoopis uue kallima leidma?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles