Meigivead, mis teevad sind vanemaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Õige meigi abil saab naine endast paar aastat noorema mulje jätta. Aga kui teha meikimisel mõned vead ja kasutada meigitooteid valesti, siis võib juhtuda, et meik muudab sind sootuks vanemaks.

Kui sa ei soovi, et meik teeks sind tegelikust vanemaks, siis ürita järgmisi vigu vältida, soovitab Genius Beauty.

  • Ära liialda jumestuskreemiga

Aastatega muutub nahk õhemaks, seega kui kasutad liiga palju jumestuskreemi, võib nahk inetu välja näha. Pealegi võib jumestuskreem koguneda kortsude vahele ja seetõttu paistavad kortsud paremini silma.

  • Ära kasuta musta huulepulka

Mida vanemaks sa saad, seda kitsamaks muutuvad su huuled. Must huulepulk tõmbab huultele üsna palju tähelepanu, kuid ei muuda huuli sugugi lopsakamaks. Eelista teisi värvitoone, soovitatavalt neid, mis pole nii sünged.

  • Ära kasuta sädelevat lauvärvi

Sädelev ja sädelustega lauvärv võib küll palju tähelepanu tõmmata, kuid see võib silmade ümbruses olevaid kortse liigselt rõhutada. Sädelev lauvärv sobib paremini noorematele naistele ja tüdrukutele.

  • Ära kasuta liiga pruuni puudrit

Nahk kaotab aja jooksul esialgse elastsuse ja vanemaks saades võid märgata, et ka põsed on veidi lohku vajumas. Pruuni värvi puuder tõmbab põskedele vaid liigselt tähelepanu, seega mõistlikum oleks seda vältida.

  • Kasuta puuderkreemi õigesti

Kas soovid puuderkreemi abil mõnda näoosa rõhutada? Ära osuta meigipintslile või -svammile liiga palju survet, kuna see ei aita sul soovitud tulemust saavutada. Puhastusvammist ei pruugi kasu olla, sest see eemaldab nahalt kosmeetikat, mitte ei aita seda laiali hajutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles