Kuus võimalust, kuidas mehele armastust avaldada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

«Ma armastan sind». Selles lauses on vaid kolm sõna, aga need kolm sõna on ühed mõjuvõimsamad, mida sa oma mehele saad öelda. Kuigi armastuse väljendamine on väga oluline, tasuks oma tundeid mõnikord väljendada ka teistmoodi, kui vaid selle emotsionaalse lause abil.

Teadlased on kindlaks teinud, et mehed soovivad isegi naistest tihemini kuulda seda, et neid armastatakse ja austatakse. Lifehack pani kirja mõned laused, mille abil saab oma armastust mehele väljendada.

1. «Aitäh sulle»

Lihtne tänuavaldus on mehe jaoks oluline, kuna see näitab, et sa hindad tema pingutusi. Võib-olla tegi ta midagi väga tavapärast, näiteks pani pesud kuivama või aitas lastetuba koristada – näita talle, et tema abi on sinu jaoks oluline. 

2. «Ma olen sinu üle uhke»

See lause näitab, et sa hindad mehe pingutusi, olgu need suured või väikesed. Ta on sinu tunnustuse eest tänulik ja see tekitab temas hea tunde. Pole oluline, millal sa seda talle ütled, see lause on alati kui ilus muusika tema kõrvadele.

3. «Ma usun sinusse»

Sellest lausest on palju kasu, ka siis, kui mees ise ei usu endasse. Mehed keskenduvad oma eesmärkidele rohkem kui naised ja kui naine meest tunnustab, motiveerib see teda veelgi rohkem pingutama. Kallima moraalne tugi on iga inimese jaoks väga oluline.

4. «Ma usaldan sind»

See on üks romantilisemaid lauseid, mida mehele öelda. Mehed on võistlushimulised ja neile meeldib mõelda, et nad suudavad kõigega ise toime tulla. Kui mees on milleski sinust osavam, näiteks meeldib talle rohkem numbritega tegeleda, lase tal näiteks arvetega tegeleda või teha midagi muud, mis on teie pere jaoks oluline, aga mida sina ise ei naudi. Partneri täielik usaldus tõstab mehe enesehinnangut.

5. «Sa oled nägus»

See võib tunduda pealiskaudse komplimendina, aga kui su mees pöörab oma välimusele tähelepanu, tunnusta tema pingutusi. Isegi, kui mees ei kreemita end ega aja regulaarselt habet, pole ta oma välimuse suhtes ükskõikne ja sinupoolsed komplimendid mõjuvad talle hästi. 

6. «Sa oled andekas»

See kompliment näitab, et sa märkad mehe tugevaid külgi, olgu selleks hea söögitegemisoskus või võime oma kätega puutööd teha. Pole oluline, milles mees andekas on, näita, et sa märkad seda ja aita kergitada tema enesekindlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles