Cara Delevingne avaldas oma kaunite kulmude saladuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cara Delevingne.
Cara Delevingne. Foto: © LuMarPhoto/AFF-USA.COM/AFF/EMPICS Entertainment

Modelli Cara Delevingne'i kulmud on peaaegu sama kuulsad kui noor naine ise. Delevingne'i loomuliku välimusega kulmud on paljudele eeskujuks, mistõttu kitkuvad naised oma kulmusid vähem ja lasevad karvadel kasvada.

Kuigi mõned naised on loomulike kulmude nimel lasknud paigaldada kulmupikendusi või leidnud muid omapäraseid lahendusi, kuidas kulme paksemaks muuta, tunnistab 22-aastane modell, et tema ei hoolda oma kulmusid peaaegu üldse, kirjutab Daily Mail.

Hiljuti antud intervjuus ütles Cara Delevingne, et tema ei kujunda oma kulmusid eriti ega lase ka teisi oma kulmude ligi. «Nad lihtsalt kasvavad. Õnneks mul on kulmudel ilus kuju, selle pärisin oma vanaemalt. Ma kitkun mõned üksikud kulmud välja, aga ei kujunda oma kulmusid,» sõnas noor naine.

Delevingne ütles, et ka juustega ei näe ta eriti vaeva. Modellil on juba mitu aastat samasugune soeng: pikad pruunid juuksed, mil on kergelt kuldne varjund. Ent naine tunnistas, et kohe, kui töö seda lubab, lõikab ta oma juuksed lühikeseks. «Ma ei eksperimenteeri oma juustega eriti palju, aga ma olen alati tahtnud juukseid roheliseks või lillaks värvida. Tahaks ka lühikest soengut proovida, kuid ma kardan, et võin lühikeste juustega väga poisilik välja, seega ma ootan, et ehk saab mõne filmirolli jaoks lühikest soengut proovida,» jutustas naine. 

Instagram
Instagram Foto: Instagram/Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles