Kõige hullemad viisid, kuidas suhet lõpetada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestis tehtud katsed näitasid, et mobiiltelefonide elektromagnetkiirgus mõjutas umbes kolmandikku katses osalenutest.
Eestis tehtud katsed näitasid, et mobiiltelefonide elektromagnetkiirgus mõjutas umbes kolmandikku katses osalenutest. Foto: SCANPIX

Kui oled kellegagi suhtes ja see inimene kaob ühel hetkel ära nii, et ta ei vasta enam su kõnedele ega võta sinuga ühendust, siis lõpuks saad ilmselt aru, et see suhe on läbi. Aga lisaks vältimisele ja kadumisele on veel mõned üsna halvad moodused, kuidas armusuhet lõpetada.

Cosmopolitan reastas mõned halvad moodused, kuidas inimesed on suhteid lõpetanud. Nimekiri algab kõige leebemast ja lõpeb kõige hullema moodusega, kuidas partnerist lahku minna.

1. Näost näkku. See on kõige inimlikum viis suhte lõpetamiseks. Aga ole valmis selleks, et partner võib sind füüsiliselt rünnata või avalikus kohas nutma puhkeda.

2. E-kirja teel. E-kirja teel partneri mahajätmine on äärmisel juhul aktsepteeritav vaid siis, kui suhe on alles värske. Pikemate suhete puhul tasuks sellist lahkuminekut kindlasti vältida, kuna see jätab palju küsimusi vastuseta.

3. Sõnumi teel. Kui te olete vaid mõnel kohtingul käinud, siis võib suhtele sõnumi teel lõpu teha. Kui olete kauem koos olnud, siis ole partneri suhtes austavam ja saa temaga vähemalt kokku, kui soovid suhte lõpetada.

4. Loominguline moodus (lilledega, laulev telegramm, sõnum joogipudelil vms). Need pole kuigi head moodused, aga järgnevad on veelgi hullemad.

5. Telefoni teel. Eriti halb on veel see, kui telefonile peaks vastama keegi teine, mitte sinu kallim, ja sa annad oma teate kolmandale isikule edasi.

6. Twitteri või Instagrami vahendusel. Sotsiaalmeedia vahendusel on üsna alatu kedagi maha jätta. Eriti alatu on see, kui lahkuminek on ühepoolne (muudad Facebookis oma suhtestaatust) või postitad pildi oma uue silmarõõmuga ja annad märku, et eelmine suhe on läbi.

7. Ärakadumine. See on sinust väga õel ja ebaõiglane, kui sa lihtsalt kaod teise inimese elust sõnagi ütlemata. Lõpuks saab ta ilmselt aru, et suhe on läbi, aga milleks teda piinata?

8. Telefoni teel, jättes teate kõneposti. Paljud inimesed ei kuulagi enam oma kõneposti teateid, seega kui sa jätad kallimale kõneposti teate ja ta ei kuule seda kunagi, on see sama hea kui ärakadumine.

9. Märkmepaberil. Ilmselt on paljud naised näinud seriaali «Seks ja linn» osa, kus peategelane Carrie jäetakse märkmepaberile kirjutatud sõnumiga maha. Reaalses elus ei tasu ühtegi suhet sel moel lõpetada.

10. Näost näkku, vahetult pärast seksi. Seks on väga intiimne tegevus, mida ei tasuks üldse jagada inimesega, kellega sa plaanid kohe suhte lõpetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles