Inetu lugu: mees sunnib aborti tegema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Perefoorumis kirjutab anonüümne naine, et jäi lapseootele, kuid mees pole sellest mõttest sugugi vaimustatud.

Jäin rasedaks ja mees nõuab tungivalt, et teeksin aborti, kuna tema ei ole veel valmis. Tema tahaks last saada paari aasta pärast ja on nõus hakkama kohe peale minu abordi tegemist kõike tegema, et me siis ka paari aasta pärast lapse saaksime. 

Mina aga ei suuda aborti teha. Tean, et see painaks mind igavesti ja ma ei tahaks peale seda lapsi enam saada ka. Füüsilised riskid on samuti olemas, iial ju ei või teada, kuid kardan oma vaimse tervise pärast rohkem.

Pakkusin välja, et tema ei pea osa saama lapse elust, olen hästi teeniv ja hea võrgustikuga. Mul oleks omast käest ka lapsehoidjad võtta ja ma ei peaks lapse isalt mingit raha nõudma. Laps saaks kodus olla 3-4 aastat kindlasti. 

Mees aga nii ei taha. Juhul kui kavatsen lapse saada, tahab tema ka lapse elus osaleda, kuid peaks mind vastutustundetuks, kui ma praegu lapse saaksin.

Fakt on see, et kui ma ka teeksin aborti tema pärast, siis ega ma temaga enam edasi olla ei suudaks, veel vähem siis kunagi hiljem lapsi saada. Mida teha või kuidas mehele veelkord selgitada, et abort jääb ära? Selline situatsioon paneb täiesti ahastama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles