Tähtsad asjad, mis peituvad iga eduka naise käekotis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eduka naise käekotist võib nii mõndagi leida. Tugevad ja iseseisvad naised liiguvad päeva jooksul palju ringi: nad ärkavad varakult, teevad trenni ja üritavad päeva jooksul võimalikult palju ära teha. Ja käekott on neil alati truult kaasas.

Kui oled mõne naise käekotti piilunud, siis ilmselt tead, et seal on väga palju erinevaid asju. Suur hulk neist asjadest võib olla ebavajalik, aga õnneks on iga kell võimalik teha käekotis suurpuhastus ja jätta sinna vaid need asjad, mis on tõepoolest olulised, kirjutab Allwomenstalk.

Järgnevalt on välja toodud mõned tähtsad asjad, mida võib leida iga eduka naise käekotist.

1. Märkmik ja pastakas

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Igal edukal naisel on alati märkmik ja pastakas kaasas. Kunagi ei tea, millal sind tabab mõni geniaalne idee, mis tuleks kiiremas korras üles märkida. Praegusel ajal asendab märkmikku küll nutitelefon, aga nutitelefoni olemasolust hoolimata võiks soetada ka pisikese märkmiku, mis mahub kenasti kotti.

2. Kätepuhastusvahend

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Edukas naine kohtub iga päev väga paljude inimestega ja tal pole aega haigeks jääda. Pisikute rünnaku vältimiseks on tema käekotis kätepuhastusvahend, mis tapab bakterid enne, kui need hakkavad tervisele liiga tegema.

3. Visiitkaardid

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Edukas naine kannab kogu aeg kaasas ka visiitkaarte, sest kunagi ei tea, kellega sa võid kohtuda ja kellele on tarvis oma kontakte jagada. Jälgi, et su visiitkaardid oleksid puhtad ja terved ning soeta spetsiaalne ümbris, mille sees neid hoida.

4. Laadija

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Mõistlik on kaasas kanda igaks juhuks ka väikest laadijat, mis sobib nii nutitelefonile kui ka näiteks tahvelarvutile. See võib tekitada palju ebamugavust, kui telefon saab keset päeva tühjaks ja sul pole seda millegagi laadida. 

5. Tervislik suupiste

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Kui soovid oma valdkonnas edu saavutada, pead olema alati valmis endast parimat andma. Selle tarbeks tuleks regulaarselt trenni teha, korralikult magada ja õigesti toituda. Käekotis võiks alati olla mõni tervislik suupiste ja veepudel, et ei tekiks vedelikupuudust.

6. Elementaarsed meigivahendid

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Mõtle hoolikalt, milliseid meigivahendeid läheb sul regulaarselt vaja. Pista kotti näiteks huulepulk või -läige, ripsmetušš, kamm, väike peegel ja pisike meigieemaldusvahend. Selleks, et elegantne ja professionaalne välja näha, ei pea kaasas kandma suurt meigikotti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles