Naine kirjutab: uurisin kõigilt oma eksidelt, miks me lahku läksime

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiiresti ja aeglasti rääkivad inimesed annavad lõpuks ikkagi sama palju infot, näitab värske uuring.
Kiiresti ja aeglasti rääkivad inimesed annavad lõpuks ikkagi sama palju infot, näitab värske uuring. Foto: SCANPIX

Jessica Sager kirjutab YourTangos, et võttis hiljuti ühendust kõigi oma endiste kallimatega ja küsis meestelt, miks ei tulnud suhtest nende arvates midagi välja. Mõned lahkuminekud olid naise sõnul kibedad, kuid mõne eksiga on ta siiamaani hea sõber. Naise üllatuseks selgus ekside vastustest, et nemad mäletavad suhete lõppu temast erinevalt.

Kui keegi küsiks minult, miks pole mu suhetest asja saanud, ütleksin ausalt: eksid polnud minu jaoks piisavalt head. Ma olen perfektsionist ja leian, et kui mees ei näe välja nagu Hollywoodi staar, siis ma lihtsalt lepin vähemaga, kui olen ära teeninud. 

Järgnevalt on välja toodud minu vestlused eksidega koos taustainfoga meie suhte kohta. Meeste nimed on muudetud, sest ma austan nende privaatsust.

1. Luis

Tutvusin Luisega oma venna pulmas, kus meid pandi ühe seltskonnamängu raames paari. Leidsime kohe ühise jututeema, aga sain hiljem teada, et kodus ootas teda kallim. Kustutasin tema numbri oma telefonist ja keeldusin temaga suhtlemast seni, kuni ta lõpetas oma eelmise suhte. Ta saatis mulle lennukipileti, et saaksin talle külla sõita ja veel mõningaid kingitusi.

Meie suhe jäi aga lühikeseks kahel põhjusel: mul oli raske teda usaldada sellepärast, kuidas meie suhe alguse sai ja ta elas minust üsna kaugel.

Luise sõnul jättis ta oma eksi maha, kuna eks nõudis temalt sel hetkel liiga palju pühendumist. Mina olin vabameelsem ja esialgu talle tundis, et minuga on lõbusam. Esialgu. Ta ütles, et soovib kindlasti ka lapsi saada ja kasvatada neid kristlastena, kuid see paistis olevat teema, mis mind eriti ei huvitanud.

2. Patrick

Olime Patrickuga pikka aega sõbrad enne, kui meist sai paar. Ma usaldasin teda täielikult ja ta mõistis mind paremini kui keegi teine. Ühel päeval jättis ta mu aga sõnumi teel maha ja märkis Facebookis, et on suhtes 18-aastase neiuga. Sellest hoolimata ei jätnud ta mind rahule, kuigi ma palusin tal viisakalt seda teha, et saaksin oma eluga edasi liikuda.

Patricku sõnul olin mina tema turvavõrguks. «Ma armastasin sind ja armastan ka praegu, aga ajastus oli meie jaoks vale,» lausus ta. Ta kinnitas, et füüsilises mõttes ei juhtunud selle 18-aastase neiuga midagi enne, kui meie suhe oli ametlikult läbi saanud. Kui ma küsisin temalt, miks ta lõpetas meie suhte sõnumi teel, vastas Patrick, et me elasime erinevate osariikides ja ta teadis, et mulle ei meeldi telefoni teel eriti rääkida.

«Ma igatsesin sind,» ütles ta küsimuse peale, miks ta mind rahule ei jätnud. «Ma ei tahtnud mõelda sellele, et võisin sulle haiget teha, seega ma tahtsin sinuga sõber edasi olla. Ma siiamaani vahel tunnen sinust puudust.»

3. Doug

Doug oli väga seksikas trummar. Me olime kindlalt defineerimata suhtes, kuni ühel õhtul viisil talle pärast kontserti muffineid ja nägin, et ta hoidis oma endisel kallimal käest kinni. See sama naine muutis hiljem oma soengut ja hakkas minu moodi riides käima, ta üritas isegi tööle saada samasse ajakirja, kus mina töötasin. 

«Ma polnud püsisuhteks valmis, aga ma ei teadvustanud seda endale,» sõnas Doug. «Sa olid alguses minu jaoks kui kinnisidee, aga mida kättesaadavamaks sa muutusid, seda vähem huvi ma sinu vastu tundsin.»

Dougi sõnul otsis ta sel hetkel enda kõrvale inimest, kes tõstaks tema enesehinnangut. Talle tundus, et minu elus toimus sel hetkel niivõrd palju asju ja see tekitas temas kerge ohutunde, sest tema ei teinud suurt midagi. «Eks oli minuga rohkem ühel lainel ja mul oli temaga juba minevik, mida sinuga polnud,» sõnas ta.

4. Brad

Olime Bradiga suhtes täpselt kaks nädalat. Bradi sõnul oli tal seda suhet vaja selleks, et oma eksist üle saada.

5. John

Ma olin Johni aastaid armunud. Me veetsime palju koos aega, olime väga lähedased, aga midagi ei juhtunud. «Sa olid minu jaoks samal ajal nagu väike õde ja ka ema. Lisaks sellele olid sa väga seksikas. Ma ei oska seda selgitada, aga ma tundsin end veidralt,» ütles John.

6. Chris

Käisime Christiga paar korda väljas, kuid meie suhe ei liikunud mingis suunas. Sõbrad olime aga mitu aastat. Ta oli mulle toeks, kui mul oli vaja kellegi õlal nutta ja vastupidi. Ainuke probleem oli selles, et kui ma käisin teistega väljas, muutus Chris armukadedaks. Sellest hoolimata ei teinud ta kunagi ühtki sammu, et minuga lähedasemaks muutuda.

«Sa olid iseseisev, sa ei vajanud mind. See tekitas minus nigela tunde. Kui teised mehed tegid sind õnnetuks, sain ma vihaseks, sest sa olid hea tüdruk. Sa väärisid paremat. Mina ei saanud sulle seda kahjuks pakkuda,» kommenteeris Chris meie suhet.

7. Dan

Dan oli minu kallim keskkooli ajal. Me olime koos kuus kuud ja ta jättis mind maha meie aastapäeval, vahetult enne seda, kui pidin koolinäidendi raames üles astuma Juliana. Ma polnud nii ärritunud, kui oleksin võinud olla. Sain kuu aega hiljem teada, et ta oli mind kahe tüdrukuga petnud.

Dan ütles, et tema arvates olin ma temasse armunud ja ta polnud selleks valmis. Kui ma tunnistasin talle, et vastasin tema armastuseavaldusele vaid seetõttu, et ei osanud midagi muud öelda, arvas Dan, et see muudab nii mõndagi. Kui ma mainisin seda, et ta pettis mind, vastas Dan, et see ei pruugi arvessegi minna, sellepärast, et meie viimase koosveedetud kuu jooksul oli ta juba vaimselt ja füüsiliselt meie suhtest taandunud.

8. Pete

Pete oli mu parima sõbra korterikaaslane. Me olime paaril korral suudelnud ja väljas käinud, aga kui asi hakkas kaugemale minema, kadus Pete ära. Seda juhtus mitu korda, kuni lõpuks ma sain oma õppetunni kätte. Nüüd, kui oleme koos teiste inimestega, on meist saanud sõbrad. Huvitaval kombel on tema praegusel naisel sama nimi kui minul ja Pete'i sõnul on ka meie huumorisoon väga sarnane.

Pete'i sõnul ei muutunud meie suhe intiimseks sellepärast, et kord kohtas tema üht seksikat neiut, kellega ta plaanis kaugemale minna, kuid sellest ei tulnud midagi välja; siis aga läksin mina oma meessoost sõpradega Jaapanisse ja kuigi ta teadis, et seal ei juhtu midagi, tundis ta end siiski ohustatuna ning see rikkus tema jaoks suhte ära. Kui ma küsisin temalt, mille poolest on tema praegune naine minust parem, vastas Pete: «Tema hääl pole nii häiriv.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles