Selle suve täht - pükstükk

Britt Rosen
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilkupüüdev värv: kui tahad silma paista, vali mõni kirgas moevärv, näiteks sidrunikollane – kombinesoon 49,99 ja kingad 79,99 eurot, H&M, kott 39,99 eurot, Parfois; päikeseprillid 8,95 eurot, Monton.
Pilkupüüdev värv: kui tahad silma paista, vali mõni kirgas moevärv, näiteks sidrunikollane – kombinesoon 49,99 ja kingad 79,99 eurot, H&M, kott 39,99 eurot, Parfois; päikeseprillid 8,95 eurot, Monton. Foto: Toomas Tatar

Sel hooajal võiks maksikleidi asemel kanda suve kõige trendikamat riideeset, kombinesooni ehk pükstükki, soovitab stilist Merit Boeijkens. 

Kombinesoon ehk kelmikama nimega pükstükk on tänuväärne rõivaese, mis sõltuvalt materjalist ja aksessuaaridest sobib nii tööle, puhkusele kui ka pidulikumateks hetkedeks.

Ühevärviline pika siluetiga kombinesoon venitab ka figuuri pikemaks ja saledamaks. Kui aga mõnusalt langevast kangast ja vabama lõikejoonega variant varjab hästi figuuri pisipuudusi, siis liibuv lõige toob jällegi figuuri paremini esile. Moele meeldivad nii avara ja alt laieneva sääreosa kui ka alt kitseneva joonega ehk porgandilõikelised püksid, samuti sirge siluett, varrukatega ja ilma selleta variandid – peaasi, et pükstükk.

Kui soovid jalgadele pikkust juurde, eelista maani ulatuvaid pükse. Kõrged kontsad ja platvormtallad lisavad samuti pikkust, seejuures võivad need vabalt püksisääre alla peitu jääda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles