Soovitusi, kuidas võtta kuum puhkuseseks koju kaasa

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Seks puhkusreisi ajal on suurepärane. Teil pole kohustusi ja saate täielikult teineteisele pühenduda ning see muudab seksi palju rahuldustpakkuvamaks.

Mida aga teha, kui raha on vähe ja ei saa endale puhkusreisi lubada? Female First annab nõu, kuidas tuua kuum puhkuseseks koduseinte vahele:

 Lõpetage seksi planeerimine

Seks võib saada töönädala rutiini osaks, kuid see ei mõju sellele hästi. Puhkuse ajal on parim asi see, et rutiin puudub – võite seksida hommikul, keset päeva või muul ajal, millal hing ihaldab. Miks mitte üllatada oma partnerit ja proovida seksida sellisel ajal, kui tavaliselt teete midagi muud?

Ärge muretsege ümbruskonna pärast

Kui lähete puhkusele, siis te ei pea enda järelt hotellis koristama, seega ära muretse pidevalt selle pärast, kuidas sinu kodu välja näeb. Kui teetegi linad mustaks, siis mis sellest? Lõõgastuge ja proovige olla muretumad.

Lülitage oma telefonid välja

Tehnoloogia võib tihti muutuda segavaks faktoriks. Selleks, et saaksite teineteisele paremini keskenduda lülitage telefonid ja muud nutiseadmed välja. Magamistoas ei tohiks olla üldse mitte mingit tehnikat!

Ärge seksige ainult voodi peal

Seksirutiini muutmine annab teie suhtesse värskust ja vaheldust. Seega loobuge voodist ja avastage kodus muid kohti, kus saab seksida. Kas või pange koduõue telk ja veetke vahelduseks öö seal või proovige autos seksimist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles