Beyonce’i personaalne assistent: enamasti riietun tagasihoidlikult, et mitte silma paista

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce koos assistendiga.
Beyonce koos assistendiga. Foto: Josiah Kamau/Josiah Kamau/BuzzFoto.com

Mida tööle selga panna, kui su ülemuseks on naine, kelle graafik on pidevalt kohtumisi ja esinemisi täis (ja keda muuseas on nimetatud ka maailma stiilseimaks naiseks)? Beyonce’i personaalne assistent Sam Greenberg rääkis ajakirjale Vogue, milliste riietega tema tavaliselt tööl käib.

Kui Greenberg peab olema lava taga või kui on tegemist mõne punase vaiba üritusega, kannab naine tavaliselt pükskostüümi, teksaseid, minimalistlikku pluusi ja Beyonce’i tuuride jaoks valmistatud aksessuaare ning rõivaid. Enamasti võib Greenbergi näha üleni mustas.

«Ma arvan, et minu ülesandeks on näha puhas ja normaalne välja, ma ei ürita kunagi tähelepanu endale tõmmata, sest fookuses on ikkagi keegi teine,» selgitas Greenberg. «Samuti üritan alati meeles pidada inimest, keda ma sisuliselt kogu aeg esindan.»

Greenberg ütles, et tema jaoks on head materjalid ja kvaliteet palju olulisemad kui kvantiteet. Noor naine on õppinud, et raha tuleks kulutada vaid paarile silmatorkavale rõivaesemele – näiteks mugavad ja madalad jalanõud (tema lemmikud on Chaneli omad) ja kihvt jakk (lemmikuks on kujunenud Balenciaga jakk).

Kuna Beyonce ja tema meeskond liiguvad pidevalt ringi, on Greenberg töö jooksul kõrva taha pannud nii mõnedki nipid, kuidas reisida praktiliselt ja samas hea välja näha. «Vahel tuleme lennukilt maha ja läheme otse kontserdile või kohtumisele,» ütles Greenberg oma graafiku kohta. «Ma kontrollin alati, et ei kannaks dresse või mõnda muud rõivaeset, mis ei näe kuigi esinduslik välja.»

Greenbergil on alati ka kohver igaks juhuks pakitud, kuna võib ette tulla ootamatuid reise. «Ma pole kuigi osav pakkija, seega mul on asjad kogu aeg enam vähem kokku pandud,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles