Üllatused, mis ei jäta ühtki meest külmaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilmselt pole see mingi uudis, et mehe jaoks on üks parimaid üllatusi see, kui naine ootab teda pärast tööpäeva seksikas aluspesus või täiesti alasti ning ülejäänud õhtu veedetakse voodis. Ent lisaks seksile on veel mõned üllatused, millele mehed ei suuda ära öelda.

  • Õhtusöök

Lisaks seksile saab mehe südant ja tähelepanu võita toidu abil. Kui mees tuleb pärast stressirohket tööpäeva koju ja naine on valmis teinud mahlase lihatüki või võtab ahjust värskelt valminud pitsa, on mees äärmiselt rahulolev. Mehe jaoks on see väga suureks kergenduseks, kui ta ei pea pärast tööpäeva hakkama mõtlema veel sellele, mida perele poest süüa võiks tuua, kirjutab Cosmpolitan.com.

  • Viimase minuti kohting

Kohting ei pea olema midagi ekstravagantset, mõnikord on vahelduseks tore minna näiteks välja sööma või baaris mõned joogid võtta. See on lihtne viis, kuidas lõõgastuda ja kasvõi hetkeks mõelda muudele asjadele. Mees ei anna sellise pakkumise peale eitavat vastust.

  • Spordimängu või kontserdi piletid

Sulle pakutakse töö juures tasuta pileteid mõnele lahedale üritusele? Veendu, et mehe graafik poleks kuigi tihe ja tee talle üllatus. Kui üritus on selline, mis ei paku sulle eriti huvi, aga sa tead, et mees oleks sellest vaimustuses, paku välja, et ta võib minna mõne semuga.

  • Ilma põhjusta tehtud kingitus

Kõigile meeldib sünnipäeva puhul kingitusi saada, aga palju toredam on see, kui kingitus tuleb ootamatult ja ilma põhjuseta. Osta näiteks mehele uus T-särk, mis võiks talle meeldida. See on kindlasti kena üllatus.

  • Väike armastuskiri kohvris

Kujuta ette, kui üllatunud võib mees olla, kui ta jõuab tööle, võtab kohvrist või sülearvutikotist oma asju välja ja leiab nende vahelt väikese armastuskirja, mille oled sinna hoolikalt peitnud. Töö tegemine võib valmistada stressi ja masendust, kui sellised väikesed üllatused muudavad päeva kiirelt helgemaks.

  • Osta toidupoest midagi, mis mehele maitseb

Järgmine kord, kui lähed poodi pere toiduvarusid täiendama, pista korvi ka mõni selline asi, mis su mehele maitseb. Olgu selleks kartulikrõpsud, kommid või midagi muud. Sulle meeldib ju ka, kui mees üllatab sind väikese šokolaadiga.

  • Jäta mulje, et lähete riietepoodi…

…aga tegelikult jõuate hoopis kinno! Mees tunneb suurt kergendust, kui ta taipab, et ei peagi tundide viisi ootama, kuni sa rõivapoest midagi välja valid, vaid saab lihtsalt hea filmi saatel lõõgastuda. Boonuspunktid selle eest, kui oled välja vaadanud filmi, mida mees on juba ammu näha soovinud.

  • Aita poolikud asjad lõpule viia

Võib-olla on mees maininud, et peab auto bensiinipaaki täitma või mõned rõivad keemilisse puhastusse viima. Igaühel meist on mõned tüütud tegemised, mida me kipume muudkui edasi lükkama. Ole mehele abiks ja tee mõned asjad tema eest ära. See valmistab talle rõõmu ja tulevikus on ta kindlasti ka sulle abiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles