Katsumused, mida mõistavad vaid lühikest kasvu naised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lühikese kasvuga naistel tuleb rinda pista mitmete katsumustega. Oluline on, et sa ise oma kasvuga rahul oleksid ja ei laseks häirida teiste inimeste kommentaaridest või katsumustest.

Allwomenstalk toob välja kümme asja, mida mõistavad vaid lühikesed naised:

1) Pidevad küsimused

Inimeste küsimused nagu «kui pikk sa tegelikult oled?» või «mis su jalanumber on?» tüütavad lõpuks ära. Kuid inimesed siiski juhivad su pikkusele tähelepanu ja näitavad oma imestust välja.

2) Kõik on käeulatusest väljas

See pole isegi naljakas, et oma enda kodus asjade kättesaamiseks peab küsima abi või ronima tooli peale. Rääkimata siis poodides kõrgetelt lettide asjade kättesaamisest. Kuid positiivne on see, et oled tõenäoliselt tänu sellele ronimisekspert.

3) Kaalutõus

Kui sa oled lühikest kasvu, siis võib kaalutõus olla eriti märgatav.

4) Sa oled aeglasem

Kas oled üritanud pika inimesega võidu kõndida? Tihti on raske pikematega inimestega ühes tempos püsida, sest sinu sammud on palju väiksemad kui teistel.

5) Riiete ostmine on õudusunenägu

Püksid on tihti ikka liiga pikad, kuigi ostad need väikeses suuruses. See tähendab, et nende lühendamiseks läheb vaja lisaraha. Miniseelikud näevad sinu seljas välja nagu pikad seelikud. Maksikleidid pead üldse ära unustama. Alati saab osta riideid ka lasteosakonnast, aga need ei vasta tihti su maitsele.

6) Kontserdil käimine

Kui sa just esimeses reas pole, siis sinu vaate blokeerivad ära teised pikemad kontserdikülastajad. Selle pärast lähed sina kontserti ainult kuulama, mitte vaatama.

7) Kontsakingad on sinu parimad sõbrad ja ka suurimad vaenlased

Sa armastad kõrgeid kontsi, sest tänu nendele näed pikem välja. Kuid samas on need niivõrd ebamugavad, et ei suuda neid kogu aeg kanda.

8) Oled seltskonna päkapikk

Päkapikk, kääbik, härjapõlvlane, jupats…heal lapsel mitu hüüdnime!

9) Kasutad autoga sõites patja

Kui istet ei saa kergitada, siis võib autoga sõitmiseks vaja minna patja, et aknast korralikult välja vaadata.

10) Jääd igavesti armsakeseks

«Armas» on peamine omadussõna, mida lühikeste tüdrukute kohta kasutatakse. Sellel pole küll midagi halba, aga võib pikapeale lihtsalt ära tüüdata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles