Pane tähele märke, et su uus silmarõõm mõtleb ikka oma eksile

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole midagi kurvemat uuest kallimast, kes salamisi nutab taga oma eelmist suhet. Sulle võib ta ju öelda, et on eksist üle saanud, aga kui mehe südames on keegi teine, ei mahu sina sinna ära.

Lahutatud meeste nõustaja Manj Weerasekera avaldab Daily Mailis, milliste märkide järgi võib naine aru saada, et mees ei ole oma endisest armastusest veel üle saanud.

Mees räägib oma eksist väga tihti. Teisisõnu - mis meelel, see keelel. Kui näed, et mees räägib sulle oma endisest naisest väga palju - kirjeldab lahkuminekut ja arutleb, mis läks valesti - siis võid olla kindel, et ta pole veel päris üle saanud. 

Ta käib eksi aitamas. Kas su uus meessõber suhtleb veel tihedalt oma endise partneriga ja teeb talle väikeseid teeneid? Loomulikult võivad nad olla head sõbrad, kuid pole ühtki põhjust, miks sinu partner peaks olema kellegi teise jooksupoiss.

Nad käivad sõpradena koos väljas. Ka su mees on kellegi teise «platooniline kaaslane» pulmades, ärikohtumistel võiteistel üritustel? See on suur ohumärk, et ta võib ühel päeval valida tolle teise naise sinu asemel.

Ta on ikka osa eksnaise perest. Kui su uus kallim veedab oma pühapäevad eksämma juures lõunatades, on see ilmselgelt probleem. 

Ta jälgib pingsalt oma eksnaist sotsiaalmeedia vahendusel. Nuhkimine pole küll viisakas, kuid mõnikord võid ka tahtmatult märgata, et su silmarõõm peab endisega aktiivset kirjavahetust. Isegi kui nad päriselt enam ei kohtu, on see siiski selge märk, et mees pole naisest jätkuvalt üle saanud.

Mees pole endisele naisele asju tagasi andnud. Enamasti klaarivad inimesed pärast lahkuminekut oma kodu eksi asjadest puhtaks, et miski teda meelde ei tuletaks. Vähemasti need, kes on valmis oma eluga edasi minema. Kui ta kodus on eksnaise pilte, riideid ja mälestusesemeid, siis võid aimata, et mees klammerdub oma naise mälestuse külge.

Eks on tema parim sõber. Kui mees teatab, et tema parim sõbranna on ta endine naine, siis tasub sul olla väga ettevaatlik. Võimalik, et mees ei oska oma eluga edasi minna, mistõttu on naine leidnud talle oma elus uue «rolli». Kusjuures naine võib seda endale täiesti teadmatult. 

Ta võrdleb teid omavahel. Kas sulle tundub, et mees justkui võrdleks sind oma eelmise naisega? Kui jah, siis kumb on parem? Pidev võrdlemine võib samuti olla märk, et mehe mõtted on ainiti oma endise naise juures. 

Ta viib sind kohtadesse, kus käis endise naisega. Selle taga võib olla soov vanu aegu uuesti läbi elada, aga ka lootus eksiga poolkogemata kokku põrgata… Igal juhul pole see hea märk.

Kõhutunne ütleb, et midagi on valesti. Võib-olla märkad, et mehe tähelepanu on mujal või teeb ta ütleb ta aeg-ajalt midagi kummalist ning su intuitsioon ütleb, et mees ei ole möödunud suhtest täielikult üle saanud. Kui nii, siis ära jäta närivat kahtlust tähelepanuta ja räägi temaga, et tões selgusele jõuda. 

Püsivad suhted põhinevad vastastikusel austusel ja aususel. Kui sinu meelest on tegu probleemiga, siis pead mehega rääkima. Selgita, mida sa tunned, ole aus ja avameelne. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles