Kaheksa saladust, mida vallalised ja iseseisvad naised teistega ei jaga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oma tuttavate seas ringi vaadates võid märgata, et üsna palju on neid naisi, kes ei ole suhtes. Nad on iseseisvad, keskenduvad karjäärile ja saavad kenasti omal käel hakkama ega muretse sellepärast, et mõni mees tuleks ja rabaks neid jalust.

Kahjuks liiguvad vallaliste ja iseseisvate naiste kohta mõned aegunud müüdid. Järgnevalt on välja toodud kaheksa saladust, mida vallalised naised teistega ei jaga, kirjutab Lifehack.

1. Sõbrad on nende perekond

Sõbrad on vallalise naise jaoks sama tähtsad kui abikaasad ja kallimad. Kui sul pole kallimat, on lähimad sõbrad need, kellega jagad oma muresid ja rõõme, kes on sinu jaoks alati olemas ja ajavad sind raskel ajal naerma. Sõbrad pakuvad küll teistsugust tuge kui kallim, kuid nende toetus on sellest hoolimata väga oluline.

2. Kas naine peaks helistama esimesena?

Vallalised naised tahaksid, et mehed ütleksid, kas see on aktsepteeritav, kui naine helistab esimesena. Naine võib küll iseseisev olla, aga see ei tähenda, et ta orienteeruks kohtingumaailmas täiesti vabalt.

3. Ka vallalised tahaksid oma pidu

Neile paaridele, kes plaanivad abielluda, korraldatakse lausa mitu pidu, aga keegi ei mõtle sellele, et ka vallalised tahaksid pidutseda. Ärge saage valesti aru, vallaline naine rõõmustab, kui tema sõbrad kihluvad, abielluvad, jäävad rasedaks ja nad tähistavad neid sündmusi sõpradega hea meelega. Aga pärast seda, kui vallaline naine on käinud kõigi sõprade pidudel, tahaks tema, et ka sõbrad tuleksid tema juurde kingitustega ja tähistaksid tema jaoks olulisi asju. 

4. Naine tahab end naiselikult tunda

Iseseisev naine tuleb omal käel toime ja teeb edukalt karjääri, kuid sellest hoolimata tahab ta end naiselikult tunda. Tööl tuleb pidevalt meestega võistelda, seega vahel on hea lasta oma naiselikul küljel särada, eriti siis, kui naine on koos mehega, kes talle meeldib. Mehed, ärge arvake, et iseseisev naine solvub, kui kohtlete teda kui daami (ja lilled on alati teretulnud).

5. Inimesed võiksid ühe tüütu küsimuse unustada

Vallalised naised on tüdinud sellest, et sugulased ja tuttavad uurivad neilt pidevalt, kas naised on endiselt üksikuid või mitte. Paljud vanema generatsiooni inimesed kipuvad eeldama, et naisel on elus vaid üks eesmärk: mehele saada. Sama kehtib bioloogilist kella puudutavate kommentaaride kohta. Vallalise staatus ei tähenda aga seda, et inimene oleks meeleheitel. Parem on olla vallaline, kui vale inimesega abielus.

6. Naised usuvad, et vallaline on lõbusam olla kui paarisuhtes

Vallalisena puudub sul kohustus arvestada teise inimese soovide ja tunnetega ning sa saad talitada oma parema äranägemise järgi. Paljud aga ei mõista seda ja arvatakse, et vallalised inimesed on kahtlemata õnnetud ja üksikud.

7. Teised võiksid mõista, et vallalised naised on üsna tugevad

Vallaline naine peab olema iseseisev ja seetõttu on ta võimekas, pädev ja ka huvitav kaaslane. Ta ei saa loota sellele, et keegi teine tema eest midagi ära teeks, seega ta õpib, kuidas ise toime tulla. Kui autol saab rehv tühjaks, kodus lekib mõni toru või tööl on konflikte, mõtleb naine ise, kuidas hakkama saada. Kui elu paiskab tema teele väljakutseid, astub ta neile sirge seljaga vastu.

8. Vallalised naised ei jaksa alati tugevad olla

Nad on kahtlemata uhked oma iseseisvuse üle, kuid vahel soovivad vallalised naised, et keegi tuleks ja aitaks neil tüütute asjadega toime tulla või et saaks kellegi õlal nutta, kui elus on keeruline periood. Vahel soovib ka vallaline naine, et tema eest hoolitsetakse. Ka kõige iseseisvam naine võib mõnikord tunnistada, et palju kergem oleks siis, kui saaks kellelegi toetuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles