Kas rindade kuju määrab naise iseloomu?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: SCANPIX

Põhinedes hiljutistele seksuoloogide läbi viidud uuringutele, lõid USA psühholoogid naiste iseloomu klassifikatsiooni nende rindade kuju põhjal.

Ajakirjas Health avaldatud uuringu autorite sõnul näitavad rinnad naise iseloomu kohta nii mõndagi. Loodud jaotussüsteem põhines puuviljade suurusel ja kujul, kirjutas geniusbeauty.com.

Järeldati, et suurte ja ümarate - melonisarnaste rindadega naised armastavad seiklusi ning ei keeldu kunagi hõrgutavate toitude nautimisest. Reeglina on nad siiski seksi valdkonnas üsna tagasihoidlikud.

Naised, kelle rindade kuju meenutab sidrunit, on väidetavalt flirtivad ja spontaansed, samas rõõmsameelsed ja eneseiroonilised.

Ovaalsete rindadega naisterahvad (kujult ananassisarnased) on psühholoogide sõnul intelligentsed ning võimelised edukaks karjääriks. Samas on nad romantilised ja truud.

Naised, kellel on greibi kuju meenutavad rinnad, on pigem häbelikud ja eelistavad seksis õrnust.

Apelsinikujuliste rindadega naistele meeldivad väidetavalt seltskondlikud vestlused ja paarisuhted.

Väikese büstiga naised, kelle rinnad sarnanevad kirssidega, peaksid kõige võluvamad ja elurõõmsamad olema ning meelelahutajateks sobima.

Antud teooria järgi on kõige seksikamad naised pirnikujuliste rindadega – nemad on väidetavalt eriti meestejanulised ning ei suuda ilma romantikata elu ette kujutada. Samas pidavat nad ka väga usklikud olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles