Soovitusi, kuidas leida suurepärast abikaasat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

«Miks sa ei ole küll juba abielus?» võib olla tuttav ebameeldiv küsimus paljudele vallalistele naistele. Kuigi kaaslast ei saa käsu peale leida, siis teatud soovitused võivad õige partneri leidmisele suurel määral kaasa aidata.

Paljud naised käivad küll kohtamas, aga pikaajalist suhet siiski ei leia. Yourtango annab soovitusi, kuidas leida omale suurepärast potentsiaalset abikaasat:

1) Kui sa ei taha suhtes olla tobedatel põhjustel − näiteks mees kannab sinu arvates koledaid kingi − siis oled liiga pirtsakas. Pea meeles, et alati saab suhtes olles meest veidi muuta ja teda suunata, eriti kui tegemist on riiete valikuga.

2) Otsi meest, kes peab ajaproovile vastu. Teisisõnu vali omale mees, keda sa hindad tema sisemise väärtuse ja siiruse poolest, mitte tema trendika välimuse pärast.

3) Kui sul ei ole mehe vastu üldse külgetõmmet, siis liigu edasi. Nii lihtne see ongi. Sa ei saa parandada suhet, kui teie vahel ei ole sädet ja vastastikust külgetõmmet.

4) Mida rohkem teil on ühist, seda suurema tõenäosusega tuleb teil õnnelik abielu. Uuringud on kinnitanud, et ühiste huvide ja maailmavaatega inimesed sobivad kõige paremini ja püsivad õnnelikult suhtes.

5) Pea meeles, et internetis kaaslase otsimine on tänapäeval täiesti normaalne. Selle suureks plussiks on see, et saad otsida inimesi vastavalt oma maitsele ja laiendada oma tutvusringkonda.

6) Käi kohtades, kus on rohkem mehi. Kui oled harjunud veetma aega ainult naistele mõeldud kohtades, siis on raske meestega suhelda. Kaubanduskeskuste ja ilusalongide asemel proovi teha midagi sportlikku.

7) Otsi meest ilma sõpradeta. Koos sõbrannadega partneri otsimine võib muutuda väga keeruliseks, sest nad on teatud mõttes sinu rivaalid. Seega hakka üksi mingi hobiga tegelema või mine üksi reisima.

8) Vali mitte liiga edev mees, kes on valmis ka nõusid pesema. Uuringud on näidanud, et mehed, kes aitavad naisi majapidamistöödega, püsivad kõige kauem õnnelikus abielus.

9) Räägi kõikidele tuttavatele, et otsid kaaslast. Sinu sõbrad võivad teada kedagi, kes sulle sobiks ja teid üksteisele tutvustada.

10) Tunne ära, kui tegemist on vale inimesega. Ära lase oma tundeid alla suruda ja ära ole sellises suhtes, mis mõjub sulle endale halvasti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles