Märgid, et armastad liiga kontrollivat meest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meie partnerid võivad vahel käituda nagu tõelised kontrollifriigid. Paljud mehed tahavad, et naised hoolitseksid laste eest ja teeksid süüa ning näeksid sealjuures ka head välja. Kuid kuidas aru saada, kas mehe käitumine on muutunud liialt kontrollivaks? 

Jälgi oma partneri käitumist hoolikalt. Yourtango toob välja seitse märki, et su mees on liiga kontrolliv:

1) Ta on alati armukade

Väike armukadedus suhtes ei ole tingimata halb, see võib olla isegi seksikas. Kuid kui mees on väga kontrolliv, siis tema armukadedus võib tihti kontrolli alt väljuda. Ka ainult sellest, kui võõras mees sind tänaval vaatab, võib tekkida suur tüli.

2) Ta ütleb sulle, kuidas riietuda

Kontrollifriigist mees võib tahta, et tema naine riietuks võimalikult tagasihoidlikult. Kui su partner tahab ka keset suve, et sa oma käsi ja jalgu varjaksid, siis võib see olla ohumärk. Talle ei meeldi mõte, et keegi võõras sinu keha näeb.

3) Ta tahab, et sa tätoveeriksid tema nime

Paljudele naistele meeldib mõte teha omale tätoveering ja osad paarid tätoveerivad oma armastuse näitamiseks teineteise nimed oma kehale. Väga kontrolliv mees ei pruugi aga kinnisidee puhul naisele valikuvarianti anda ja tahab, et naine näitaks oma pühendumust sel viisil välja.

4) Ta kontrollib sinu tegevust internetis

Tänapäeval võivad paljud naised jagada oma meili või sotsiaalmeedia paroole oma kallimaga. Kontrolliv mees tungib naise telefoni ja jälgib pidevalt tema tegevust Facebookis. Ta ületab piire sellega, et vaatab ilma luba küsimata oma partneri telefoni või arvutisse ja loeb tema sõnumeid.

5) Ta ei taha, et sa oma sõbrannadega aega veedaksid

Esialgu võib tunduda armas, et ta tahab kogu oma vaba aja veeta sinuga koos. Kuid pikapeale võib liiga kontrolliv mees isoleerida oma naise tervest maailmas. Ta ei taha sind kellegagi jagada ja peagi pole sul ühtegi sõpra või tuttavat, kellele helistada.

6) Ta kahtleb, kas sa teda ikka armastad

Mees, kes pidevalt kahtleb sinu tunnetes, on emotsionaalselt ebakindel. Kontrollivad mehed on tavaliselt sisimas väga ebakindlad. Ole valvas, kui mees vajab pidevat tõestust sinu armastusest tema vastu.

7) Ta süüdistab sind petmises

Kui mees süüdistab naist petmises, siis on kaks varianti: kas naine ka päriselt petab või siis mees on liiga kontrolliv. Mõlemal puhul on asi halb. Naine ei peaks mehele pidevalt oma tegemistest detailselt aru andma, vaid asi peab jääma mõistuse piiridesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles