Asjad, mida mõistavad vaid naised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Isegi, kui sa ei usu, et mehed pärinevad Marsilt ja naised Veenuselt, pead tunnistama, et vahel on raske vastassugu mõista. Kui mõtled kõigile ootustele, mis ühiskond on naistele seadnud, võib tunduda, et naiseks olemine on ääretult ebaõiglane. 

Peale selle saavad naised kogeda elus asju, mida mehed ei saa ealeski proovida ja mida nad seetõttu ka ei mõista. Glamour.com pani kirja 12 asja, mida mõistavad ainult naised.

1. Parim sõbranna, hea film ja pudel veini aitab alati lahkuminekust üle saada. Võib-olla mitte ühe õhtuga, aga leevendust pakub see kindlasti.

2. Kui tuul puhub ja sa pead kiirelt seelikusabast kinni haarama, et kõik su aluspükse ei näeks.

3. Muretsemine, et kui lased mehel restoranis arve tasuda, siis ta ootab midagi sinult vastu.

4. Pidevalt oma peegelpildi otsimine ja peaaegu alati tõdemine, et üht või teist asja võiks oma välimuse juures mõista.

5. Kui tüütu võib see olla, kui mehed vilistavad tänaval või kommenteerivad su riietust, samas kui sina üritad lihtsalt oma päevatoimetusi teha.

6. Muretsemine selle pärast, kas kallim peab sind paksuks või mitte. Kui ta väidab, et ei pea, siis ilmselgelt ta ju valetab.

7. Juustest rääkimine. Näiteks olukorras, kus mees soovib merre ujuma minna, kuid naine kardab, et see rikuks tema soengu ja ta keeldub kaasa minemast.

8. Kuupuhastus. Rohkem pole vast vaja öelda.

9. Teadmine, et mehel on väga kerge orgasmi saada ja tal tuleb see iga kord ka välja. Naine peab aga orgasmi saamiseks veidi rohkem pingutama ja õiget asendit otsima.

10. Teadmine, et su keha saab üheksa kuud koduks olla teisele inimesele.

11. Sünnitamine.

12. Leppimine asjaoluga, et naise palgatšekil ei pruugi kunagi olla nii suuri summasid kui mehe omal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles