Nippe, kuidas väikese vaevaga hea välja näha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Igaüks teab, et kui inimene on oma välimusega rahul, siis ta tunneb end hästi. Aga igal hommikul ei viitsi ju varem ärgata vaid selleks, et juukseid korda sättida. Seetõttu on hea teada kiireid ja lihtsaid nippe, kuidas oma välimus korda seada.

1. Juuksed

Õige soeng on see, mis jätab teistele sinust hea esmamulje, kirjutab YourTango. Juukselõikus peaks olema selline, et su juuksed ei vaja igal hommikul palju sättimist. Eelistada võiks selliseid lõikusi, mis näevad kergelt segamini olles paremad välja, näiteks järku lõigatud soeng. Teine variant on juustele sügavust ja mitmekülgsust lisada värvitud salkude abil.

Reuters
Reuters Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

2. Käekott

Teine hea nipp, kuidas oma välimust paremaks muuta, on kandes hinnalist käekotti. Käekoti pealt ei tasu kokku hoida, kuna see võib iga rõivakomplekti stiilsemaks ja elegantsemaks muuta. Käekott võiks olla aegumatu ja kallis. Või vähemalt näha selline välja. Käekott võib kogu riietuse kokku siduda ja käekotti saab üsna pikka aega kasutada. Võta seda kui investeeringut. 

3. Aksessuaarid

Kui sul on palju aksessuaare, mille vahel valida ja millega oma rõivakomplekte täiendada, siis saad peaaegu iga riietuse kaunimaks muuta. Sa ei pea meikimisele ja soengu tegemisele tunde kulutama, kui saad oma välimust esile tõsta aksessuaaride abil. Sul võiks olla üks silmatorkav kaelaehe, palju käevõrusid ja mõned sõrmused, mis sobiks paljude kostüümidega. Kui soovid eriti elegantset muljet jätta, kanna kuldehteid. 

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

4. Küüned

Geelmaniküür võib mitmes olukorras olla lausa elupäästjaks, sest geelmaniküüriga küüned on tugevamad ja neid ei pea kodus kuigi palju hooldama. Kui sa ei soovi maniküürile raha kulutada, tee oma küüned nädalavahetusel korda, siis sa ei pea nädala sees nende pärast muretsema.

5. Ripsmed

Silmad on teatavasti hinge peegliks, kuid ära lase silmadel olla n-ö paljad. Kõige lihtsam on hommikul ripsmetušši peale kanda - see muudab ripsmed pikemaks ja raamistab kenasti silmi. Kui soovid ekstravagantsemat välimust, proovi kunstripsmeid, kuid nende pealepanekut tasuks veidi harjutada. Meigikunstnikud paigaldavad ka ripsmepikendusi, mis peaksid vastu pidama 3-4 nädalat.

6. Huuled

Otsi poest huulepulki, mis sobiks päeval kontorisse ja õhtul baari. Tasuks jälgida ka seda, et huulepulk püsiks võimalikult kaua peal. Loomulikult saad käia vahepeal oma meiki värskendamas, aga see võib üsna tüütuks muutuda, kui huulepulk kipub pidevalt ära hajuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles