Ärritavad asjad, mida suhtes olevad inimesed teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meil kõigil võib olla tutvusringkonnas üks selline paar, kes on teineteise külge justkui klammerdunud. Tihti võib nende käitumine ka kõige suurema romantiku närvi ajada.

Female First toob välja kümme ärritavat asja, mida suhtes olles inimesed teevad:

Kõik tundub hea mõttena – Näiteks oma kallima nime tätoveerimine. Oma armastuse avaldamiseks on nad kõigeks valmis.

Neile meeldib avalikult oma kiindumust välja näidata – Teineteise söötmine, ninade katsumine ja suudlemine avalikus kohas, kus on ka teised inimesed, on nende jaoks täiesti normaalne.

Nad kasutavad «mina» asemel «meie» – Nad on sulandunud üheks inimeseks ja räägivad kõigest vaid meie-vormis.

Nad ei räägi alati tõtt – Nad valetavad inimestele ja mõtlevad välja põhjuseid, et nendega mitte kokku saada, sest tahavad olla vaid kahekesti.

Nad kardavad oma partnerit kaotada – Sellega kaasneb pidev nuhkimine ja teineteise sõnumite lugemine ning kõikide märkide analüüsimine.

Ühe inimese asemel räägid kahega – Isegi kui tahad vaid ühe inimesega rääkida, siis pead seda tegema mõlemaga korraga, sest muud valikut lihtsalt pole. Nad on ju kogu aeg koos!

Nad kasutavad nunnutavat kõnemaneeri  – Hellitavate hüüdnimede kasutamine ja pidev nunnutamine toimub ka teiste inimeste juuresolekul.

Nad teevad koos trenni – Sest mitte ühtegi asja ei või ju üksi teha.

Sa tunned ennast nendega nagu viies ratas vankri all – Sul on selline tunne, et nad on valmis ka sinu ees vahekorda astuma ja oled üleliigne.

Nad postitavad kõike sotsiaalmeediasse – Facebook ja Instagram on täis nende õnnelikke pilte ning nad annavad pidevalt kõigile teada, mida teevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles