Maarja Tali peab edu saavutamisel tähtsaks suurelt unistamist

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja Tali
Maarja Tali Foto: Erakogu

Arteljee moestuudio perenaine ja stilist Maarja Tali peab üheks oluliseks komponendiks edu saavutamisel suurelt unistamist, võib lugeda oktoobrikuu Cosmopolitanist.

Kuna Maarja Tali tööks on tema looming, usub ta, et edasi viib valem, mis koosneb neljast komponendist: suurelt unistamisest, oma maitse, vaistu ja kriitikameele usaldamisest, kõigega panustamisest ning nahaalsusest. Viimasega, tõsi, nendib Tali, on tal kehvasti - sellest jäävat puudu.

Loomingulise töö juures on oluline inspiratsioon. Sellega on Tali sõnul nagu armastusega. «Otsides ja oodates jääd «nälga». Tuleb käia silmad ja süda avatuna, see asjades või inimestes ära tunda ja «süttida»,» ütleb ta.

Maarja Tali köidavad inimesed, kes julgevad olla nemad ise. Naise enda stiil on välja kujunenud koos tema endaga. Juba varasest noorusest on stilist endale ise rõivaid teinud, tänasel päeval laseb ka teistel õmmelda. Noorena oli selleks Tali sõnul aga praktiline vajadus, kuna tema keha ei vasta nn (rõiva)standarditele.

Edukuse võti seisneb ka vaimses ja füüsilises tervises, mis võrdub tema jaoks tasakaaluga. Tali peab kõiges oluliseks mõõdukust.  Ise loob ta endale vajaliku fooni toitumist jälgides ja tenniseväljakul, jalgrattal või rulluiskudel liikudes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles