Kas tätoveeritud naised ei kõlba emaks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tätoveeritud ema koos lapsega. Pilt on illustratiivne.
Tätoveeritud ema koos lapsega. Pilt on illustratiivne. Foto: XPOSURE

Facebooki Märgatud: TALLINN'as lehel räägib huvitava loo naine, keda süüdistati tätoveeringute pärast oma enda lapse varastamises ja talle kutsuti politsei.  

Oli üks ilus soe õhtu. Sõitsin bussiga linna ja vankris istus minu laps, kes vähe jonnakas ja tujukas oli. Eks me kõik teeme kära, kui kõht tühi...Üks vanem naine kogu aeg jõllitas mind. See pilk häiris mind kohutavalt, aga ma ei öelnud midagi. Vahtis ja vahtis ning lõpuks karjus mu peale: «See ei ole sinu laps, sinusugused hoorad lapsi ei saa! Vaata, milline sa välja näed, kas tulid vanglast? Kelle laps see on? Ma kutsun politsei!» Bussis rahvas jõllitas, aga keegi midagi ei öelnud. Ma vastasin: «Aga palun, kutsu politsei, ise teed end lolliks.» Helistaski ja politsei oli ülejärgmises peatuses vastas koos mupoga.

Pidin lapsega maha minema ja see vanamutt ühes meiega. Mutt karjus politseile: «See laps on varastatud ja mind ähvardati!» Ma muigasin ja ulatasin dokumendid politseile. Politsei küsis tädikeselt: «Ja mis alusel te süüdistate lapsevarguses?» Tädi vastus: «Jumal ei anna sellistele lapsi, keha täis soditud (tätoveeritud ja seda kohe uhkelt), kindlasti vangist tulnud ja kellegi lapse ära varastanud.» Politsei küsimus sellepeale: «Et siis tätoveeringutega inimesed on vangid ja pätid?» Vastuseks sai ta, et muidugi on, nad ju varastavad ja petavad. Politsei kääris selle peale oma käised üles ja näitas oma tätoveeringuid ja küsis tädilt selle peale: «Kas mina varastasin ka oma vormiriided?» Jutt lõppes sellega, et mutike pidi vabandama ja minul oli lihtsalt lahe olla.

Loe originaalpostitust siit: https://www.facebook.com/MargatudTALLINNas/posts/883911728340639

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles