Suurimad valed, mida esimesel kohtingul võib sageli kuulda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võõra inimesega esimesel kohtingul olles tekib tihtipeale küsimus, kas see, mida teine enda kohta räägib, on ikka tõene või mitte. Female First pani kirja levinud valed, mida esimesel kohtingul sageli räägitakse ja mida need tegelikult võivad tähendada.

«Nii tore on lõpuks ometi sinuga kohtuda. Tavaliselt ma ei käi kohtingutel.» Tegelikult võib see tähendada seda, et kaaslane ei taha jätta muljet, justkui tema näol on tegemist inimesega, kes muud ei teegi, kui käib kohtingutel. Põhjus võib olla selles, et talle on korduvalt korvi antud.

«Hea mõte oli tulla taimetoidurestorani.» Kaaslane mõtleb, et tegelikult on see toit üsna rõve ja tekitab tal lausa okserefleksi. «Ma lähen pärast kohtingut hamburgerit sööma,» mõtleb ta endamisi.

«Ma armastan kunsti. Kahju, et mul pole aega eriti muuseumites käia.» Tõenäoliselt ei meeldi kaaslasele tegelikult kunstigaleriides ja muuseumites käia. Pigem meeldib talle kodus olla ja erinevaid seriaale vaadata.

«Ma mängin vahel arvutimänge, aga arvutimängud pole minu jaoks üliolulised.» Tõlge: kui mõni uus mäng tuleb välja, siis ma ei käi pesemas ega jõua sööma – ma lihtsalt mängin päevade viisi.

«Ma saan oma kõrgkooliharidust praktiliselt kasutada.» Tegelikult töötab kaaslane ilmselt kohal, mis pole tema erialaga üldse seotud. Tal oli lihtsalt pärast ülikooli tööd vaja ja ta võttis selle, mis võtta oli.

«Minu viimane lahkuminek oli kahepoolne otsus.» «Ma nutsin mitu kuud patju märjaks,» mõtleb kaaslane, kuid sulle ei tunnista ta seda kunagi.

«Mulle meeldivad mehed, kel on hea huumorisoon.» Seda ainult juhul, kui see huumor pole suunatud naise pihta.

«Ma armastan oma tööd – mul on piisavalt vaba aega, et hobidega tegeleda.» Selline väide on üsna haruldane, enamasti kipuvad inimesed ikka virisema, et neile ei meeldi töö, mida nad teevad. Kaaslane kas valetab või on tema puhul tegemist harukordse juhtumiga.

«Ma ei tarbi eriti alkoholi.» Tõlge: ma võin õhtul 1-2 klaasi veini juua.

«Ma olen eluga edasi läinud – pole oma eksile juba mitu nädalat helistanud.» Esiteks on väga imelik, kui kaaslane üldse selle teema jutuks võtab. Teiseks, kui ta peab seda mainima, siis ilmselt pole ta oma eksist üle saanud, vaid igatseb teda endiselt tagasi. Võib-olla isegi saatis eksile enne teie kohtingut sõnumi.

«Väga tore kohting oli. Ma saadan sulle homme sõnumi.» Tõenäoliselt ta ei tee seda ja veelgi tõenäolisemalt ei kohtu te enam kunagi. Kohting oli ilmselt üsna jama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles