Meigikunstnik õpetab, kuidas jumestuskreemi õigesti peale kanda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Jumestus on terve meigi oluliseks aluseks ning jumestuskreemi pealekandmine vajab omaette tehnikat. 

Meigikunstnik Laramie jagab Good Housekeepingus nõu, kuidas samm-samm haaval jumestuskreemi peale kanda nii, et tulemus jääks parim:

1. samm: puhasta nahk

Kõige esimesena tuleb nahk puhastada ning selleks on hea kasutada näovett. «Enne aluskreemi pealekandmist tuleb kindlasti veenduda, et nahk on täiesti puhas. Isegi kui sul pole vana meiki peal, siis on vaja nägu muust kogunenud mustusest puhastada,» räägib meigikunstnik.

2. samm: niisuta nahka

Pärast seda, kui nahk on korralikult puhastatud, pane nahale niisutavat aluskreemi. «Kui sul on rasune nahk, siis kasuta geelkreemi, mis ei muuda nahka liiga rasuseks ja läikivaks.»

3. samm: pane jumestuskreemi pintsliga näole

«Kasuta spetsiaalset jumestuskreemi pintslit, et kanda jumestuskreemi peale. Alusta näo keskelt ja aja see ühtlaselt laiali,» õpetab Laramie. Tasub valida võimalikult kerge ja loomuliku tooniga jumestuskreem.

4. samm: ühtlusta tulemust meigišvammiga

Ühtlusta jumestuskreemi niiske meigišvammiga, vajutades sellega õrnalt näonahka.

5. samm: peida vistrike ja punetust

Kasuta peitepulka, et peita vistrike või punetust, mis jumestuskreemi alt välja paistavad. Seda tasub teha näppudega, et tulemus oleks võimalikult täpne ja loomulik.

6. samm: viimistle

Jumestust tasub viimistleda poolläbipaistva puudriga, et vältida näo läikimist. Selleks kasuta pehmet ja väikest pintslit – tupsuta puudrit ainult nendesse kohtadesse, mis kipuvad läikima: kulmude vahele, nina ja lauba peale. «Ära pane kindlasti liiga palju puudrit! Muidu võib tulemus jääda väga võlts.»

Palju õnne – nüüd peaks sul olema särav ja staarilik jumestus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles