Ehtsad märgid, et suhe on hukule määratud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Keegi meist ei taha olla halvas suhtes, kuid kahjuks juhtub paljudega nii, et suhe muutub ajapikku positiivsest negatiivseks. Mõned naised märkavad seda, kuid on ka selliseid naisi, kes ei näe või ei taha näha, kuhu nende armusuhe on suundumas.

Tihtipeale võib juhtuda nii, et kui suhe saab lõpu, väidavad paljud, et nad ei oleks saanud kuidagi suhte lõppu ette näha ega seda ära hoida. Suhtenõustaja Annie Kaszina tõi välja mõned ohumärgid, mida kõik suhtes olevad naised peaksid silmas pidama, kirjutab Daily Mail.

Igavene ohver

Mees rääkis sulle juba suhte alguses oma karmist eksnaisest, kes «ei mõistnud teda» ja kohtles meest halvasti. Mees räägib seda selleks, et muuta sind kaastundlikuks ja seejärel öelda: «Ma olen kindel, et sina ei kohtleks mind kunagi nii.» Väga kerge on muutuda kaastundlikuks kuulajaks ning ohumärke mitte tähele panna. Taolise ohvri loo rääkimine on kaval taktika, kuidas saada teistelt kaastunnet ja hoolimist juba suhte algusest saati. Selline kaaslane vajab kindlasti sinult palju tähelepanu.

Mees, keda keegi ei mõista

Kallim jätab mulje, et keegi ei mõista ega armasta teda – ta on kui väike hüljatud kutsikas, kes vajab head kodu. See annab sulle omapärase valikuvõimaluse: sa oled kas valestimõistetud partneri poolt või tema vastu. Kui sa oled valmis endast parima andma ja üritad teda mõista, siis on ta sinule tänulik ja teeb sind väga õnnelikuks. Ohumärgiks on aga see, kui mehele meeldib oma valestimõistmise lugu rohkem kui sina. Kui ta sooviks olukorda muuta, siis ta tegeleks sellega kui täiskasvanu, mitte ei leierdaks muudkui sama vana lugu.

Õhus on veidike ohtu

Oht võib olla võimas armurohi. See käib käsikäes meeldiva fantaasiaga, et sina saad olla see hea partner, kes taltsutab seda metsikut meest. Tegelikult on oht ohumärgiks, mida sa ei tohiks tähelepanuta jätta. Varem või hiljem võib selline inimene teha midagi, mis seab sinu emotsionaalse tervise ohtu.

Lihtne on mitte märgata uitavat pilku

Mees võib ju kuulata, mida sa talle räägid, aga kui tema pilk uitab samal ajal ruumis ringi, siis pole ta kuigi tähelepanelik kuulaja. Mida kauem te koos olete, seda vähem ta kuulab sind ja seda rohkem uitab ringi tema pilk. Suhte alguses võib naine sellest mööda vaadata, sest ta usub, et suhte arenedes muudab mees ennast.

Paarist pisiveast võib ju mööda vaadata

Mehe juures on mõned asjad, mis sulle tutvudes eriti ei meeldinud, aga sa olid kindel, et aja jooksul muutub mees paremaks. Ei muutu. Täpselt selline ta ongi. Kui sulle ei meeldi see, milline on mees teie esimesel kohtumisel, siis sa võid pisivigadest ju alguses mööda vaadata, aga suhte arenedes hakkavad need sind aina rohkem segama. Sind on hoiatatud.

«Mina olen imeline»

Sel inimesel pole enesehinnanguga mingeid probleeme. Veelgi enam, ta on veendunud, et on täiesti imeline inimene. Kuigi sul võib tekkida kiusatus pidada teda atraktiivseks – eriti juhul, kui sul endal pole kuigi palju enesekindlust –, siis tea, et selle inimese sõnum on selge: ma otsin omale ustavat fänni, jää minuga ja võid osa saada mu aupaistest.

Valikuline sarm

Sinuga olles on mees väga sarmikas, aga kõigi teistega käitub ta hoopis teisiti. Ta seab sind hea meelega pjedestaalile (ja sulle meeldib see), aga teisi inimesi hindab ta palju karmimate parameetrite alusel. Ta võib lausa vältida inimesi, kes ei vääri tema arvates kuigi palju tähelepanu. Sellises suhtes õpivad naised peagi, et inimene, kes seab sind pjedestaalile, lükkab su varem või hiljem sealt maha.

Eksi kritiseerimine

Suhted lõppevad kindlal põhjusel ja tavaliselt on põhjuseks pettumine ning südamevalu. Ent eksi kohta küüniliste kommentaaride jagamine juba suhte alguses peaks sulle näitama, et tegemist on väga kriitilise mehega. Ilmselgelt pole talle tuttav põhimõte, et kui sul pole midagi head öelda, vaiki. See on selge märk, et tema jaoks pole mingiks probleemiks inetute sõnade kasutamine. Ära üllatu, kui märkad, et sinust on saanud tema karmide sõnade sihtmärk.

Miski on valesti

Võib-olla varjab mees sinu eest mõnda asja oma elus või räägib sulle mõne loo, mis ei tundu olevat kuigi usutav. Usalda oma sisetunnet. Kui mehe lood tunduvad olevat välja mõeldud või millegi poolest veidrad, siis ilmselt nii see ka on.

Ta ei jäta sind rahule

Nüüd, kui ta on su lõpuks leidnud, tahab ta veeta kogu oma ülejäänud elu koos sinuga. Tema jaoks pole enam teisi naisi olemas ja ta eeldab, et ka tema muutub kiiresti sinu terveks maailmaks. Selline suhe pole romantiline, vaid hoopis kontrolliv. Kontrollivad suhted kipuvad halvasti lõppema selle partneri jaoks, keda kontrolliti. Ühel hetkel sa mõistad, et sa ei saa enam hingata. Iga inimene, kes sind tõeliselt armastab, tahab, et sa saaksid suhtes olla sina ise ja end hästi tunda.

Armukadedus

Ta armastab sind nii palju, et see muudab teda lausa paranoiliseks. Ta ei usalda sind sellepärast, et tal on usaldusega probleeme. Kahtlustava partneriga koos olemine on väga keeruline. Sa pead talle pidevalt tõestama, et tema kahtlustel puudub igasugune alus. Ilmselt annad alla enne, kui mees õpib sind usaldama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles