Kuus moodust, kuidas vältida petmist ja abielu lagunemist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui üks partneritest petab, siis see on märk ebatervislikust ja puudulikust suhtest. Heaks viisiks, kuidas petmist vältida, on seada füüsiline intiimsus suhte üheks oluliseks prioriteediks.

Suhtenõustaja Michelle Golland ei olnud üllatunud faktist, et 15-20 protsenti abieludest on praktiliselt ilma seksita ehk abikaasad seksivad vähem kui kord kuus ja keskmiselt kümme korda aastas, vahendab Yourtango. Füüsilise intiimsuse puudus on abielus olevate inimeste üheks peamiseks kaebuseks. Golland jagab nõu, kuidas vältida füüsilise kire kadumist ja kaitsta oma abielu petmise eest:

1) Pange oma lapsed varakult magama

Paljud paarid hoiavad oma lapsi kaua üleval mitmel põhjusel, aga kindlast unegraafikust kinnipidamine annab sulle ja sinu abikaasale võimaluse rohkem kvaliteetaega kahekesi veeta. Selle pärast tasub oma lapsed võimalikult vara magama panna, et õhtu oleks teie päralt.

2) Kasuta lapsehoidja teenuseid

Paarina kahekesti aja veetmine ei ole luksus, vaid pigem vajadus. Kui sul ei ole lapsehoidja palkamiseks raha, siis palu aeg-ajalt oma sugulastel või sõpradel lapsi vaadata, et saaksite abikaasaga koos midagi toredat teha.

3) Olge teineteise suhtes lahked

Tehke üksteisele päeva jooksul palju armastavaid žeste. Väsinud töötavale emale ei ole midagi seksikamat, kui nõusid pesev või last vannitav abikaasa. Väikesed žestid igapäevaelus on need, mis hoiavad inimesi lähedasena ja takistavad suhte lagunemist.

4) Olge päeva jooksul ühenduses

Kui olete päeval mõlemad tööl ja teineteisest lahus, siis olge teatud määral ikka ühenduses. Saada oma abikaasale sõnum ja küsi, kuidas tal tööl läheb. Või helista ja ütle talle, et armastad teda. Armastav ja lahke peab olema teineteisega ka siis, kui olete väsinud ja hõivatud.

5) Nauding ilma vahekorrata

Füüsilist intiimsust saab tekitada ka ilma seksita. Tehke teineteisele massaaži, mudige jalgu, minge koos vanni – õpi rahuldama oma partneri vajadusi ilma vahekorrata! Pärast laste saamist peab olema leidlik ning õppima tekitama füüsilist intiimsust mitmel erineval viisil.

6) Rääkige teineteisega

Suhtes olles peab iga päev ühenduses olema ja teineteisega rääkima. Vähemalt kolm korda nädalas istuge rahulikult maha ning arutage pikemalt, kuidas te ennast tunnete ja kuidas teil läheb. Kui teineteisega suhtlemine valmistab raskusi ja suhe tundub lagunevat, siis tasub proovida ka suhtenõustaja poole pöördumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles