Salajasi märke, et mees võib olla väga hea voodikaaslane

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Naised soovivad leida enda kõrvale meest, kes käituks nende vanemate juuresolekul kui tõeline härrasmees, ent linade vahel võiks ta olla kirglik armatseja. Cosmopolitan.com pani kirja mõned salajased märgid, et mees võib olla väga hea voodikaaslane.

Ta jätab lahkelt jootraha. Lahked inimesed on igal pool ja kõigiga lahked. Kui mees jätab restoranis jootraha vaid kümme protsenti kogusummast, siis ilmselt pole ta ka nõus sulle oraalseksi tegema.

Ta küsib sinu arvamust ja tõesti kuulab seda. Kui mees hoolib sinu arvamusest ja küsib sageli sinult nõu, võid kindel olla, et need omadused tulevad esile ka magamistoas.

Ta julgeb proovida erinevaid toite. Kui mehele meeldib erinevate toitudega eksperimenteerida ja kui ta ei pelga ka kõige eksootilisemaid toite, siis ilmselt on ta ka linade vahel üsna seiklushimuline ja soovib proovida uusi asju.

Ta puudutab sind sageli. Kui mees ei soovi näiteks tänaval käies sinu käest kinni hoida, siis tõenäoliselt ei oskaks ta intiimses olukorras ka su keha puudutada. Hea armastaja tahab naist puudutada ja teab, kuidas seda teha.

Ta on osav tantsija. Kui rütm suudab teda klubis kaasa haarata, siis võid kindel olla, et mees on ka voodis osav liikuja.

Ta austab kõiki naisi. Mehed, kes kohtlevad naisi halvasti, on üldiselt väga nigelad kaaslased ja nende peale ei tasu ka voodis loota, sest nad ei hooli sellest, mida naised tahavad. Kui su mehel on aga oma emaga hea suhe, ta viib emale alati tähtpäevadeks lilli ja tal on naissoost tuttavaid, kellega ta saab hästi läbi, siis see on sinu jaoks väga hea.

Ta ei uhkusta. Tavaliselt need mehed, kes kipuvad oma uhkustama, millised on olnud nende «vallutused», ei ole tegelikult üldse nii osavad, kui nad väidavad. Võid üsna kindel olla, et suure suuga mees on halb voodipartner.

Ta vaatab sind. Kui sa sööd agaralt pitsat, siis vaatab hea mees sind nii, nagu sa oleksid mõni hurmav pesumodell. Ta on sinust niivõrd sisse võetud, et teeks sinu heaks kõike.

Ta lõhnab imeliselt. Lõhnad on väga olulised ja võivad inimest muuta kas atraktiivsemaks või ebameeldivaks. Hästi lõhnav mees teab, mida magamistoas teha.

Ta on paindlik. Mitte füüsilises mõttes – kuigi ka see ei tee paha –, vaid vaimselt. Ta on valmis uusi asju proovima, sest hea seksi jaoks on vahel tarvis improviseerida. Sa ju ei taha olla koos robotiga, kes on suuteline seksima vaid ühtemoodi. Sa vajad tõelist inimest, kes on valmis sinu pööraste ideedega kaasa tulema.

Talle meeldib trenni teha. Sest trenn muudab vastupidavamaks ja see tuleb voodis kahtlemata kasuks.

Tema elus on olnud nii tõuse kui mõõnu. Nägusad ja palju kiidetud mehed võivad liiga mugavaks – ja veidi ülbeks muutuda. Pigem eelista mehi, kes on pidanud silmitsi seisma ka raskustega ja teavad, kuidas neist üle saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles