Isiklikud faktid, mida ei tohiks esimesel kohtingul paljastada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ausus on hea omadus ja oluline osa igas heas suhtes. Kuid kui tahad, et suhe areneks, siis oleks soovitatav teatud asjad jätta esialgu mainimata.

Teatud isiklikke fakte ei ole sobilik paljastada kohe esimesel kohtingul, kirjutab Yourtango. Nendeks rääkimiseks on piisavalt aega siis, kui teie vahel on tekkinud tõeline usaldus. Kaheksa asja, mida su partner esimesel kohtingul ei peaks teadma:

1) Sul ei ole tööd

Samas ei tohi kindlasti ka valetada, et töötad kuskil, kui tegelikult sa seda ei tee. Sellele teemale tuleb läheneda delikaatselt. Esimesel kohtingul ei tohiks jätta muljet, et sa oled töötu ning samal ajal endiselt oma vanematest sõltuv, sest siis võib mees arvata, et otsid ka temalt materiaalset toetust.

2) Sul oli keskkooli või ülikooli ajal palju partnereid

Sinu noorepõlve kogemused on sinu isiklik asi. Kui räägid, et sul oli keskkooli või ülikooli ajal palju partnereid, siis ei jäta sa endast head muljet.

3) Sul on olnud politseiga probleeme või sind vallandati

Oma mineviku plekke ei ole soovitatav kohe esimesel kohtingul paljastada. Su seaduslike probleemide või vallandamisega võib kaasneda küll naljakas lugu või sinuga käituti ülekohtuselt, kuid siiski võib see jätta sinust halva mulje.

4) Sa pole ammu kohtamas käinud või seksinud

Kui sa räägid, et pole ammu kohtamas käinud või seksuaalvahekorras olnud, siis sellele võib järgneda küsimus «Miks?». Sellele aga tõenäoliselt pole kunagi head vastust ning võib tekitada teatud eelarvamusi.

5) Sind on seksuaalselt kuritarvitatud

Kurb tõsiasi on, et paljusid naisi on seksuaalselt kuritarvitatud või lausa vägistatud. Isegi kui sul on sellega halb kogemus, ei tasu seda teemat esimesel kohtingul tõstatada. Parem on see, kui mees näeb sinus tugevat naist, mitte ohvrit. Kui olete juba lähedasemaks muutunud, siis võid oma muret temaga õigel hetkel jagada.

6) Sinu eks on ebastabiilne

Mees ei pruugi tahta siduda ennast naisega, kelle eks võib hakata nende suhtesse sekkuma. Seega ei tasu esimesel kohtingul mainida keerulist lahutust või lahkuminekut.

7) Sind jäetakse tihti maha

Sinu eelmised mehed võisid olla küll valetajad ja petised, aga sinu kaaslane ei tea seda. Mehed tahavad naist, kellel on kõrged standardid; ära alanda oma väärtust sellega, et tundud kergesti kättesaadav ja sind on palju maha jäetud.

8) Sa oled petnud

Öeldakse, et kes kord juba petnud on, petab ka uuesti. See ei pruugi olla tõsi, aga ei tasu jätta esimesel kohtingul muljet, et sind ei saa usaldada. Sel viisil rikud juba suhet enne kui see alanud on. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles