Viis moodust, kuidas naised ise oma armusuhteid rikuvad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kallid naised, kui arvate, et teate kõike armusuhete kohta, siis te eksite. Suhte muudab ainulaadseks side, mis on sinu ja partneri vahel, mitte mõned kelmikad nipid, mida oled naisteajakirjadest lugenud.

Naised kipuvad vahel käituma nii, et nende armusuhted ei pea kuigi kaua vastu. Aga enne, kui lähed endast välja, ürita vaadata asju mehe vaatenurgast. Sel viisil on kergem mõista, miks sina ja kallim ei pruugi eriti hästi kokku sobida, kirjutab YourTango.

Järgnevalt on välja toodud viis moodust, kuidas naised ise tihtipeale oma suhteid rikuvad.

1. Sa jagad suhte «räpaseid üksikasju» oma sõbrannadega

Naistel, kel on palju sõbrannasid (kes on kõige ja kõigiga kursis), on reeglina partnerid, kes pole kuigi pühendunud. Kui sul on aga kombeks rääkida oma suhte intiimsemast poolest oma sõbrannadele, siis sa ei väärigi seda, et mees sinule pühenduks. Mis tunde see sinus tekitaks, kui mees jagaks suhte üksikasju oma sõpradega? Sõbrannad ei oska tavaliselt kuigi hästi varjata seda, et nad teavad mehe kohta mõnda mahlast detaili ja võivad kasvõi kiusu pärast selle välja rääkida. Aga need naised, kes on imelistes suhetes, ei jaga oma suhte intiimseid üksikasju sõbrannadega.

2. Sa usud, et suudad meest muuta või parandada

Mees muudab end vaid siis, kui ta on veendunud, et see teeb teda õnnelikumaks ja paremaks meheks. Mees ei ole nõus end muutma ainuüksi selle pärast, et naine käib talle peale. Tõde on see, et naine näeb meest parimast küljest suhte alguses, sest siis üritab mees talle muljet avaldada. Ent alates sellest hetkest toimub n-ö allakäik – sa võid näha meest sellisest küljest, mille olemasolust sa polnud üldse teadlik. Kui plaanid mehega kokku kolida, mõtle sellele, mis tunde tema teod sinus tekitavad, seejärel kuula, mida on tal öelda ja mõtle, milline partner ta sinule on. Kui tema teod tekitavad tunde, et sa pole tema jaoks oluline, lase tal minna. Kui tema sõnad jätavad mulje, et ta ei hooli sinust ega su tunnetest, liigu edasi. Ära jää temaga uskudes, et teed temast parema mehe, sest see pole lihtsalt võimalik.

3. Sa lepid mehega, kes ei suuda sind voodis rahuldada

Kui naine on mehest huvitatud, on ta valmis mehe nimel kõike tegema. Naisele pakub palju rõõmu teadmine, et ta suudab mehele naudingut pakkuda. Ta tahab meest nii väga, et ta ei suuda rahulikult paigal püsida. Sellised tugevad tunded ei pea kuigi kaua vastu, aga mida arvata siis, kui sinu tunded mehe vastu on juba suhte alguses leiged? Intiimsus on igas armusuhtes kõige olulisem asi. See on esimene asi, mis eristab teie suhet kõigist teistest suhetest. Sul võivad olla soojad suhted ka pere ja sõpradega, aga sellist intiimsust saad kogeda vaid oma mehega. Vaid temaga saad paljastada nii oma ihu kui hinge. Ja olgem ausad: kui mees suudab voodis «su maailma raputada», siis võid sa ju unustada selle, et tal läheb vahel meelest prügi välja viia.

4. Sa pommitad meest läbi sotsiaalmeedia

Unusta Facebook, Instagram, Pinterest ja muud sotsiaalmeediaplatvormid. Naised ei tohiks luua alternatiivset universumi – fantaasiamaad –, kui nad ihkavad suhet, mis rahuldaks nii nende vaimu kui keha. Ära jälgi pidevalt seda, kuidas teised elavad ja hakka kirjutama enda isiklikku lugu ning ela oma elu. Iga kord, kui mees märkab, et sa veedad aega Facebookis, nihkub ta emotsionaalselt sinust eemale.

5. Sa ei mõista seda, mis pakub sinu kallimale huvi

Võib-olla sa mõistad, et mees tunneb huvi jalgpalli vastu, aga sa ei saa üldse aru, miks see teda huvitab. Kui sa mõistad mehe huvisid enne, kui teie suhe areneb kaugele, siis saad tulevikus jagada tema kirge. Kui ei, siis liigute ilmselt koos, aga erinevatel radadel ning suhe ei pruugi teile rahuldust pakkuda. Teile küll meeldib koos olla, aga te ei ela tegelikult ühist elu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles