Märgid, et peaksid keelduma teisest kohtingust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui esimene kohting oli jube, siis on teisest kohtingust kerge ära öelda. Mida teha aga siis, kui see oli keskpärane?

Paljud vallalised naised arvavad, et ilma suure põhjuseta ei tohiks teisest kohtingust keelduda. Kuid Yourtango suhteeksperdid arvavad teisiti. Märgid, et peaksid ära ütlema teisest kohtingust:

1) Sa oleksid parema meelega kodus

Kas võid kindlalt väita, et lõõgastuksid pigem kodus dressipükstes kui veedaksid veel ühe õhtu härra Keskpärasega? Kui vastus on jah, siis võid süümepiinadeta keelduda teisest kohtingust.

2) Teievaheline vestlus on ühepoolne

Kohtingud, kus naine ei saa praktiliselt midagi rääkida, sest mees on liiga jutukas, võivad olla väga ebameeldivad. Ta võib olla küll atraktiivne ja viisakas, aga sina küsid ainsana küsimusi. Poole kohtingu ajal võid hakata mõtlema, kas viid läbi hoopis intervjuud. Kui sulle just ühepoolsed vestlused ei meeldi, siis jäta mehega juba esimesel kohtingul hüvasti.

3) Te räägite ilmast

Kui vestlus lihtsalt ei suju ja olete sunnitud piinliku vaikuse lõpetamiseks hakkama ilmast rääkima, siis võib olla see halb märk. Isegi kui teil on sarnased huvid, siis võib esimene kohting muutuda väga piinlikuks, kui teie vahel ei ole sädet. Esimesel kohtingul peaks jutuajamine olema kõige voolavam, sest alles siis hakkate teineteist tundma õppima ja vestlusteemasid peaks olema palju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles