Moeblogi: viimaks ometi puhkus!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: osta.ee

Juulikuu on enamuse jaoks aasta oodatuim kuu. Paljudel on puhkuseplaanid tehtud just selleks ajaks ja need, kes veel teiseks juuliks pole pruuniks saanud (loe: väljamaale sattunud), loodavad salamisi, et just nüüd saabub «päris» suvi. 

Ilusat ilma oodatakse nagu hingeõnnistust. Kui päike pilve tagant piilub ja soojapügalaid 20 kanti tüürib, hakkab osa rahvast juba kurtma, et saabunud on kuumalaine ning kõikvõimalikest infokanalitest tuleb õpetusi nagu Vändrast saepuru laudu, kuidas mitte üle kuumeneda, päikesepistet saada jne.

Teine osa rahvast tormab päikest nautima ning kogu ülejäänud elu seiskub – peenraid saab rohida hiljem, diivani all olev tolmurull kannatab vähemalt homseni koristamist oodata ning söögitegemine asendub kiire ampsuga nurgapealses kohvikus või poolfabrikaatidega suvila terrassil.

Lõpuks ometi saab vammused seljast visata ja midagi kergemat, lendlevat ja õhulist selga panna! Kõik suvekleidid ootavad, et just nende järele perenaise käsi haaraks. Päevitusriided! Kui pikki talvekuid nad on pidanud ootama, et saaks lõpuks ometi selga. Siin nad on! Päike. Soe. Merevesi. Ja puhkus.

Nautige!

Pildil on rannakleit, Kenneth Cole'i käekott, Michael Korsi päikeseprillid ja Raisins bikiinid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles