Vaata pilte: Oksana Tanditi esindussalongist sai Eesti moedisaini showroom

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile toimus Oksana Tanditi esindussalongis pidulik avaüritus, mis pani aluse Eesti moedisaini edendavale projektile «Külalisdisainer». 

Nüüdsest on esindussalongist lisaks moekunstniku enda loomingule võimalik leida ka teisi originaalseid Eesti moebrände. Suvehooajal on koostöös moepoega ZERO° valikus Kätlin Kaljuvee, Jukocute’i, MyaMooni ja Playluggage’i disaintooted, sügisest lisanduvad juba uued brändid ja disainerid.

«Tänan kõiki külalisi, kes eile koos meiega tähistasid ning kutsun kõiki senisest enam toetama meie oma moekunsti ja disaini. Eestis on väga palju andekaid tegijaid, kes loovad just teile. Ootame teid kõiki esindussalongi külla endale kaunist suveriietust ja sinna juurde sobivaid aksessuaare valima,» rääkis Oksana Tandit.

Oksana Tandit on Eesti üks tuntumaid moeloojaid, kelle selgelt äratuntav käekiri ja detailide rõhutamise oskus on lummanud kliente juba üle kümne aasta. Oksana selle suve mereteemalise kollektsiooni «Piraat Alvilda» hitiks on villabukleest ankrunööpidega kleidid. Disaineri esindussalong asub Tornimäe 5, kuhu suvel on külastajad lahkesti oodatud tööpäeviti kell 11-17. 

Julia Korovina Jukocute eksklusiivsed käekotid valmivad käsitööna Itaalias, kasutades maailmakuulsat Itaalia nahatööstuse toodangut. Väikesetiraažiline kollektsioon uueneb igal hooajal, olles inspireeritud disaineri emotsionaalsetest elamustest, reisikogemustest, kunstist, erinevate rahvaste kultuuridest ja kaasaegsetest moetrendidest. 

Ehtebränd MyaMoon on esindatud värvilise suvekollektsiooniga «Washed Ashore», mis on inspireeritud Tenerife igikestvast suvest, türkiissinisest merest ja õitsvatest taimedest. Ehete vormid on lihtsad ja igikestvad.  

Kätlin Kaljuvee elegantsed käsitööna valminud siidsallid on inspireeritud ürgsest loodusest, kandes endas vaba ja õnneliku hinge sõnumit, lisaks on põneva detailina lisandunud koostöös MyaMooniga disainitud sallihoidja «Natural Heritage». 

Playluggage’i seiklusliku disainiga kohvrites on kasutatud kvaliteetseid materjale, mis tagavad nende vastupidavuse reisimisel, lisaks aga on neil  - nagu nimigi ütleb – lahe lisafunktsioon: kohvritel on võimalik mängida erinevaid mänge ja joonistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles