Seitse põhjust, miks mehed pelgavad iseseisvaid naisi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Palju on kirjutatud ja räägitud sellest, et meestele meeldivad iseseisvad naised, kes ei vaja seda, et mehed neil kogu aeg kätt hoiaks. Reaalsuses ei pruugi see aga nii olla, sest mehed tahavad naisi toetada ja olla suhtes tugevamaks pooleks, kellele naised saavad alati toetuda.

See, kui naine on iseseisev ja mõtleb oma peaga, ei tähenda veel seda, et naine ei tahaks tunda armastust või ei sooviks suhtes olla. Ent miks pelgavad mehed iseseisvaid naisi? Elite Daily tõi välja seitse võimalikku põhjust.

1. Iseseisev naine ei küsi kelleltki luba

Iseseisev naine ei vaja, et mees kinnitaks talle, et kõik on hästi. Ta on iseenda jaoks välja mõelnud omad reeglid, mille järgi käituda. Kooli ajal oli tema üks neist tütarlastest, kes lähenes erinevatele ülesannetele originaalselt ja ta oli alati nii enesekindel, et võis õpetajates ebamugavust tekitada. Miks me pelgame naisi, kes tegutsevad oma reeglite järgi? Sest nad ei karda pahandustesse sattuda.

2. Iseseisev naine ei pelga oma arvamust välja öelda

Iseseisev naine mõtleb oma peaga ja võid kindel olla, et kui tal on millegi kohta oma arvamus, siis ta julgeb seda ka välja öelda. Teda ei saa mõjutada kellegi teise moodi mõtlema, kuna see läheks tema põhimõtetega vastuollu. 

3. Iseseisev naine ei vaja teiste tunnustust

Üks intelligentne naine on kunagi öelnud: «Naine, kes ei vaja teiste tunnustust, on kõige kardetum tegelane kogu planeedil.» See tähendab, et iseseisva naise enesekindlus ei sõltu teistest, sest see tuleb palju mõjuvõimsamast kohast: tema enda seest. Kui sa oled enesekindel ja tead enda väärtust, siis ei igatse sa teiste pealiskaudseid komplimente ega tunnustust. See võib aga teisi hirmutada.

4. Iseseisev naine ei karda nautida oma edu

Iseseisev naine ei varja end võltsi tagasihoidlikkuse maski taha. Ta ei teeskle, et ta pole iseenda üle uhke, kui suudab midagi ägedat korda saata. Miks me üritame naistele jätta muljet, et nad ei tohiks oma saavutusi tähistada? Naistele tehakse komplimente ja ollakse üllatunud, kui naine vastab komplimendile tänades või ütleb, et «see ei nõudnud suurt pingutust». Iseseisev naine on aus ja teesklemine, et ta pole enda üle uhke, on sama hea kui valetamine.

5. Iseseisev naine on hirmutav, kuid teda ennast on raske hirmutada

Iseseisev naine teab, et ta suudab igas olukorras oma väärikust säilitada ja on kindel, et pole mõtet hirmu tunda, kui sa pole just tõelises hädaohus. Kuigi teda ennast on raske hirmutada, mõjub tema teistele üsna hirmutavana. Iseseisev naine näeb teisi läbi, mõistab, et tõeline autoriteetsus saab alguse austusest, mitte õelatest tegudest või inetutest sõnadest.

6. Iseseisev naine ei vaja teisi

Iseseisev naine on teistele hirmutav, kuna tegelikult ei vaja ta eriti teisi. Kuigi iseseisev naine ihkab oma ellu armastust ja suhteid, ei ole need tema jaoks hädavajalikud, ta saab hakkama ka ilma nendeta. Tähtis on aga see, et kui sa armud iseseisvasse naisesse ja ta armastab ka sind, siis on põhjuseks see, et ta tahab sind, mitte see, et ta vajab sind. See on armastuse kõige puhtam vorm.

7. Iseseisev naine ei vaja seda, et ta teistele meeldiks

Iseseisev, otsekohene ja intelligentne naine aktsepteerib seda, et ta ei meeldi kõigile, aga erinevalt paljudest teistest, ei heiduta see teda sugugi. Ta kaitseb oma mõtteid, tundeid ja arvamusi niivõrd kirglikult, et teda ei peata miski. Ent ta on kõigest inimene, ka tema saab vahel haiget. Ta mõistab, et kõik tunded ei saagi head olla ja ta on leppinud sellega, et kõigile inimestele pole võimalik meeldida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles