Selle suve popimad peakatete trendid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvine kübar.
Suvine kübar. Foto: Anthony Devlin/PA Wire/Press Association Images

Sa võid luua täiesti unikaalse väljanägemise kui tead, kuidas kasutada aksessuaare. Mütside, kaabude või mõne muu peakaunistusega võib lihtsast outfit’ist luua midagi täiesti ekstravagantset ja pilkupüüdvat, kirjutab osta.ee moeblogi

Selle kevad-suve populaarsemad peakatted on:

* Panama kaabu – suve ajal kõige levinum peakate, mida võib poelettidel leida kõikvõimalikes värvitoonides erinevate kaunistuste ja detailidega. See on vaieldamatult ka minu üks lemmikumaid suveaksessuaare. Randa minnes lausa hädavajalik. Lisaks sellele, et ta annab suvisele oufit’ile õiges kontekstis palju juurde, on tal ka praktiline pool – kaitseb näonahka ja juukseid päikesekiirguse eest ning kui eriti päikeselistel päevadel on oht päikesepiste saada, siis on Panama kaabu (või, mis tahes peakate) asendamatu. Kindlasti ei ole seda tüüpi kaabu ainult randa mõeldud, vaid sobib suurepäraselt ka linnaruumi.

* Laia äärega kübarad on parim valik, kui tahad rõhutada naiselikkust või luua boheemlaslikku look’i. 70ndatest inspireeritud trend, mis on sel kevad-suve hooajal eriti populaarne, lausa nõuab sellise kübara olemasolu.

* Mütsid, mis on inspireeritud vormirõivastest. Näiteks paljud disainerid on inspiratsiooni saanud politseimütsist. Vormimütside tõlgendusi leiab seinast seina. Mängitud on nii materjalide, tekstuuride kui detailidega.

* Olgugi, et tegemist on suvega, siis kootud mütsid on trendikad ka suvel. Beanie’dest olen täiesti sõltuvuses. Sportlikuma väljanägemise juurde sobib beanie suurepäraselt, kuid miks mitte katsetada ka kleidi juurde. Vahva aksessuaar, mis oma noorusliku hõnguga on asendamatu ka suveõhtutel, mil soojapügalaid meie kliimas kipub olema napilt.

* Selle suve uus-vana tulija on turban-stiilis peakate, samuti ka rätikud ja sallid, mida pähe seotakse. Retrohõngulised, etnilised turbanid ja rätikud on väga jõulised ja kahtlemata pilkupüüdvad aksessuaarid. Eesti inimeste jaoks ehk liiga julge amps haugata. Kuid igaühes meis on tegelikult ju lõvi peidus – otsi see lõvitüdruk endas üles ja katseta julgelt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles