Ilublogija ausad fotod kogusid palju negatiivseid kommentaare

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis / Youtube

Em Ford on ilublogija, kes hakkas paar kuud tagasi postitama sotsiaalmeediasse fotosid iseendast. Kui tavaliselt laevad ilublogijad veebi üles fotosid, kus nad on kaunilt meigitud ja võib-olla on fotosid ka töödeldud, siis Em Ford otsustas näidata kõigile, milline näeb tema välja ilma meigita.

Noor naine on saanud palju kirju inimestelt, kel on praegu või minevikus olnud probleeme aknega. Em Fordil endal on samuti akne, mida ta tavaliselt meigi abil varjab. Kirjadest ajendatult soovis ta luua videot, mis näitaks, kui ebarealistlikud ootused on nii naistele kui ka meestele loonud sotsiaalmeedia. 

Ta kasutas videos ära kommentaare, mida sotsiaalmeedias tema fotode alla jäeti. Kommentaarid meikimata fotode juures olid enamasti negatiivsed – «ta nägu on nii kole», «tülgastav», «ma ei suuda ta nägu vaadata» –, samas kui meigitud fotod kogusid positiivseid kommentaare – «sa oled nii ilus», «sa näed vapustav välja», «mulle meeldib su meik».  

Em Fordi sõnum on lihtne: sina oled ilus, hoolimata iluvigadest ja sellest, kas sa oled oma välimusega rahul või mitte.

Vaata mõtlemapanevat videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles