Vaata, kuidas naine muudab ennast meigiga Barbie-nukuks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis / Youtube.com

Juba üle 50 aasta on Barbie-nukk olnud üheks kõige populaarsemaks ja armastatumaks mänguasjaks tüdrukute seas. Kuid see ei tähenda, et vaimustus nende vastu peaks täiskasvanueas kaduma.

Populaarne Youtube'i iluguru Kandee Johnson otsustas ennast muuta meigi abil Barbie-nukuks, vahendab Good Housekeeping. See õnnestus tal suurepäraselt. Kõigepealt pani ta omale sinised läätsed, et saada nukule sarnased säravad silmad. Seejärel muutis ta oskuslikult oma näonaha ideaalseks meigialuskreemi ja jumestuskreemiga.

Kandee muutis oma silmad avaramaks lauvärvide ja valge silmapliiatsiga. Pärast seda tegi naine oma silmad veelgi nukulikumaks musta silmalaineriga ja joonistas omale pruuni silmapliiatsiga suured alumised ripsmed. Silmade viimistlemiseks värvis ta oma ripsmed ära ja joonistas omale laugudele ripsmeid juurde. Lõpetuseks värvis Kandee oma huuled roosaks ja pani pähe blondi paruka. Vaata videost, kuidas ta seda kõike tegi!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles