Kaheksa märki, et kallim ei armasta sind piisavalt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhtes on tore olla, aga terve suhe tähendab seda, et sa saad suhtest tagasi sama palju, kui suhtesse panustad. Kuidas aga kindlaks teha, kas partner panustab piisavalt ja kas sina saad suhtest seda, mida vajad?

Cosmopolitan.com pani kirja kaheksa märki, mis võivad viidata sellele, et kallim ei armasta sind piisavalt.

1. Sa ei mäleta viimast korda, mil tundsid end tema juuresolekul ilusana

Suhtes võib saabuda hetk, mil mees ei tee sulle enam kuigi palju komplimente, aga sa peaksid ikkagi tundma, et ta peab sind ilusaks, kuigi ta ei ütle seda välja. Aga kui sulle tundub, et ta ei hinda sind enam kuigi kõrgelt või pöörab sulle vähem tähelepanu ning sa hakkad kahtlema, kas tema tunded on endised, siis see pole enam vastuvõetav.

2. Sa näed, et ta kasutab pidevalt oma telefoni, aga kui sina saadad talle sõnumi, siis kulub tal vastamisele tükk aega

Kui mees ei vaata sageli oma telefoni, siis on normaalne, et ta ei pruugi ka sõnumile kohe vastata. Aga kui ta on seda tüüpi, et tal on telefon justkui käe külge liimitud, ent sina pead sõnumile pikka aega vastust ootama, siis võivad olla tema tunded sinu vastu jahenenud.

3. Ta unustab ära sündmused, mis on sinu jaoks olulised

Kui oled kallimaga heas ja tugevas suhtes, siis ta peab alati meeles, kui sind ootab ees mõni oluline sündmus, töövestlus või tähtpäev. Kui mees ei pea selliseid olulisi asju meeles, siis võib kergesti tekkida tunne, et sa pole tema jaoks kuigi tähtis ja sa võid hakata kahtlema, kas sellel suhtel on üldse mõtet.

4. Sa ei tunne, et ta toetaks sind

Ta ei tee sind maha, kuid samas ei tekita ta sinus tunnet, et sa võiksid maailma vallutada, kuigi sa ise tead, et oled selleks suuteline. Miks ta käitub nii inimesega, keda ta peaks armastama?

5. Sõbrad teevad sulle rohkem komplimente kui kallim

Sinu kallimal peaks olema oskus tekitada sinus tunne, et sa oled kui imeline filmistaar. Kui sulle tundub, et sa saad oma sõpradelt-tuttavatelt palju rohkem komplimente kui oma mehelt, siis see pole veel kõige hullem asi, mis võib suhtes juhtuda, aga see pole kindlasti ka hea.

6. Oled suhtes õnnelik umbes 60 protsenti ajast

Kellegagi koos olles peaksid end hästi tundma ja enamasti õnnelik olema, aga kui tunned, et oled õnnelik kõigest poole koosveedetud ajast, siis oleks paras aeg mõelda, kas selle suhtega tasub jätkata.

7. Sulle tundub, et ta kohtleb oma naissoost sõpru paremini kui sind

Muidugi sa soovid, et ta kohtleks kõiki naisi hästi ja austusega, aga kui sa tunned, et nad saavad sinust rohkem tähelepanu, siis on midagi valesti. 

8. Oled hakanud mõtlema, et äkki suhtest ei peagi täit rahuldust saama

Suhtes olles ei tohiks mõelda, et järsku suhe ei peagi kogu aeg rahuldust pakkuma. Samuti ei tohiks üks suhe tekitada sinus tunnet, et su unelmate meest polegi vist olemas. Suhe peab looma positiivseid tundeid ja mõjuma samamoodi kui suur lotovõit, mitte närune lohutusauhind. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles