Kuidas leida omale hea kallim internetist?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tänapäeval tutvuvad paljud inimesed internetis ja suur osa kohtingumaailmast on muutunud virtuaalseks. Siiski võib hea kallima leidmine suhtlusportaalide kaudu olla üpris keeruline.

Ükskõik, kas otsid tõsist suhet või lihtsalt uusi tutvusi, siis tasub järgida neid soovitusi, kirjutab Allwomenstalk:

1) Otsi inimesi ühiste huvide kaudu

Uute tutvuste ja potentsiaalsete kaaslaste leidmiseks ei pea tingimata külastama kohtingusaite. Selle asemel võib ka teistes suhtlusportaalides, nagu näiteks Facebook, leida oma huvide kaudu uusi tuttavaid. Näiteks kui tegeled mingi kindla hobiga, siis võid vaadata, kes sellega veel tegeleb ning siis nendega ühendust võtta.

2) Kasuta lehekülgi, mis vastavad sinu vajadustele

Kui oled otsustanud teha konto mingil kohtingusaidil, siis vali endale vastavalt enda soovidele sobiv lehekülg. Tänapäeval on väga palju erinevaid tutvumislehekülgi ning tasub hakata kasutama seda, mis sulle endale kõige rohkem meeldib ja kus tundub olevat kõige rohkem sinu maitse järgi inimesi.

 3) Ole oma kavatsustega aus

Ole inimestega suheldes aus nii oma potensiaalsete kallimatega kui ka iseendega. Kui sa näiteks otsid tõsisemat suhet, siis Tinder ei pruugi olla sulle kõige sobivam tutvumisportaal. Pole mõtet raisata aega sellistel kohtingulehekülgedel, kus on raske endale sobivat kaaslast leida.

4) Näita oma iseloomu välja

Kui lood kohtinguleheküljele konto ja pead täitma oma profiili, siis jää iseendaks. Ära ürita olla keegi teine ja iseloomusta ennast võimalikult tõetruult. Kui sa ei jää oma profiilis ausaks ja kirjutad vale informatsiooni, siis tõmbad endale ligi selliseid inimesi, kes sinu tõelise iseloomuga ei sobi. Mida ehtsamaks sa jääd, seda suurem võimalus on leida inimest, kes sinuga hästi sobib.

5) Ole avatud

Ära klammerdu tutvumisportaalides liiga kiiresti ühe inimese külge ja suhtle võimalikult paljude huvipakkuvate inimestega. Internetis tutvuste otsimine peaks olema võimalikult muretu ja lihtne, siis võib kohata mitmeid toredaid inimesi.

6) Ära karda päriselus kohtuda

Kui oled internetis tutvunud inimesega juba mõnda aega suhelnud ja teda tundma õppinud, siis ole avatud ka temaga päriselus kohtumisele. Internetis hästi läbisaamine tähendab, et suure tõenäosusega klapite ka päriselus ning saate ehk oma suhte viia uuele tasemele.

7) Enne kohtumist siiski tunne oma internetitutvust hästi

Kindlasti ei tasu mõtlematult ja inimest hästi tundmata temaga päriselus kokku saada. Kui sa inimest hästi ei tunne, siis võib sellest välja kujuneda väga piinlik ja ebameeldiv kohting.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles