Mees planeerib pärast naise mälukaotust teist pulma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ainult paar nädalat peale Justice ja Jeremy Stamperi pulma 1. augustil 2014. aastal sattus pruut tõsisesse autoõnnetusse, mille tagajärjel kaotas ta osaliselt mälu ning ei mäleta enam oma pulma.

Justice oli teel oma tädi juurde kui talle sõitis teine auto tagant sisse ja juhtus tõsine avarii, vahendab Good Housekeeping. Õnneks pääses ta küll eluga, aga kahjuks kaotas ta kõik mälestused oma pulmapäevast ja sellele eelnenud kuudest.

Kuigi naine paranes füüsiliselt täielikult, siis mälestused abiellumisest ei tulnudki enam tagasi. Viimane asi, mida ta mäletab, on kihlumine. Justice oli oma mälukaotusest niivõrd löödud, et ta ei julgenud Jeremyle seda poolteist kuud öelda. «Ta ütles mulle: ma ei taha, et sa oleksid vihane, aga ma ei mäleta meie pulmi!,» meenutab Jeremy. «Muidugi ei olnud ma vihane ning ütlesin, et teeme selle siis uuesti!»

Nüüd peab 21-aastane mees oma sõna ning koos pereliikmete ja sõprade abiga korraldab ta aasta hiljem, selle aasta 1. augustil uue pulmapeo. «Ta alguses ei teadnud pärast õnnetust, et me üldse abielus oleme. Ta ei suutnud seda lihtsalt uskuda. See tegi mind kurvaks ja mul tekkis kohe mõte, et me peame selle uuesti läbi tegema,» räägib Jeremy.

Mehe armas žest on eriline ka selle pärast, sest erinevalt eelmisest pulmapeost on ta kogu korraldamise enda peale võtnud. Jeremy ja Justice tutvusid juba lapsepõlves ja planeerisid oma esimest unelmate pulmapäev väga pikalt. Selle pärast on mehe jaoks väga oluline, et tema armastatud naine saaks uued mälestused sellest päevast. Justice on väga õnnelik, et tema kõrval on selline toetav abikaasa. «Mul on vedanud, et ma olen elus. Ja mul on vedanud ka Jeremyga. Ilma temata poleks ma sellest kõigest välja tulnud,» räägib naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles