Kümme asja, mida võiks paarisuhtes enne 30. eluaastat teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Palju on tehtud nimekirju sellest, mida võiks iga naine või mees enne teatud vanust elus proovida, kuid paarisuhtele pole keegi siiani keskendunud. Female First otsustas selle vea parandada ja koostas nimekirja tegevustest, mida võiks paarisuhtes proovida enne 30. eluaastat.

  1. Minge muusikafestivalile. Saate kinnitust, et teie armastus on tõeline, kui olete mõlemad neli päeva pesemata olnud ja tahate ikka teineteise läheduses olla.
  2. Proovige koos mõnda trendidieeti. Tavaliselt katsetad võib-olla dieete oma sõbrannadega, aga äkki soovib ka su kallim kaalust alla võtta? Küsida ju võib ja koos on ikka kergem.
  3. Ööbige mõnes soodsas hotellis. Kui teil pole palju raha, kuid vajate väikest keskkonna vahetust, proovige mõnda väikest ja soodsat hotelli või hostelit.
  4. Ööbige mõnes uhkes hotellis. Kui sina või kallim saate tööl näiteks ametikõrgendust, tähistage seda üheskoos ja veetke õhtu ning öö mõnes uhkes hotellis. Tellige joogid-söögid omale tuppa ja veetke mõnusalt aega.
  5. Külastage mõnda suurlinna. Kui soovite mõnda vihjet, siis minge näiteks Rooma või Pariisi, mis on tuntud kui armastuse pealinn. Eiffeli torni pääsemiseks võib järjekord küll pikk olla, ent vaade on seda väärt.
  6. Kihluge. Kui te juba nooruses usute, et jääte pikaks ajaks kokku, milleks oodata?
  7. Minge mõnele grupireisile. Soovitatavalt sellise grupiga, kus on teievanused või nooremad inimesed. Sel viisil on hea näha, kuidas üks teist reageerib, kui teisele lüüakse külge. Ja reisi jooksul saate ilmselt mõlemad aru, et olete liiga vanad selliste asjade jaoks.
  8. Soetage ühine kodu, auto või võtke koer. Või tehke kõike kolme. Kui olete oma suhtes kindlad, miks mitte astuda sammuke edasi. Kõik näevad, et olete teineteisele pühendunud ja õnnelik paar.
  9. Minge alasti ujuma. Iga suhe vajab aeg-ajalt värskendust ja alasti ujumine – eriti öösel – on väga erutav.
  10. Kulutage raha. Võtke ühes kuus eesmärgiks kulutada võimalikult palju raha. See võib kõlada tobedalt, kuid suhe muutub äärmiselt tugevaks, kui saate toetuda vaid teineteisele.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles