Kõige tähtsam asi, mis paljastab mehe huvi sinu vastu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Praegusel ajal on uute inimestega tutvumine üsna lihtne tänu paljudele tutvumisportaalidele ja -rakendustele. Aga kas suhete kvaliteet on ikka endine või lepime me kübermaailmas vähemaga, kui oleme ära teeninud?

Elutempo muutub üha kiiremaks ja tänu erinevatele nutiseadmetele, saame alati ühenduses olla nii oma lähedaste kui ka uute tuttavatega. Ent on üks oluline asi, mis kipub kübersuhetest puudu jääma ja mis näitab, kas inimene on tegelikult ka sinust huvitatud või mitte, kirjutab YourTango.

Tegelikult võib ju väita, et on mitmeid märke, mis paljastavad mehe huvi naise vastu, aga neist kõige tähtsamat ei tasu tähelepanuta jätta. Mitte ükski teine märk ei oma tähtsust, kui mees ei pinguta selle nimel, et sinuga kokku saada ja sind näha.

Kui mees on naisest siiralt huvitatud, pole üldse oluline see, kas tema graafik on tihe või mitte, sest ta leiab alati naise jaoks aega. Ta ei otsi ettekäändeid, ei valeta ega anna lubadusi, millest ta ei suuda kinni pidada. 

Paljudel meestel on vaja väikest lisatõuget, naine võiks näiteks ise välja pakkuda, et võiks midagi koos ette võtta, mitte ainult telefoni või sotsiaalmeedia vahendusel suhelda. Kui mees on piisavalt julgust kogunud ja mõistab, et naine on ka temast huvitatud, haarab ta ilmselt ohjad enda kätte ja edaspidi on tema plaanide algatajaks. 

Aga mida kauem mees ootab, et naisega ühiseid plaane teha, seda väiksem on tema huvi naise vastu. Mees peab mõistma, et suhe on nagu iga teine investeering: kui sa ei panusta sellesse, siis ei tasu midagi ka vastu oodata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles