Kallimast lahkuminek võib mõjutada seda, milline armastaja sa edaspidi oled

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Me ei taha seda võib-olla tunnistada, aga suhted muudavad inimesi. Paljudele õpetavad suhted seda, kuidas olla isetu ja mõelda kellelegi teisele enne, kui hakata iseenda vajadusi rahuldama. Suhe võib näidata ka, milleks on armastus võimeline ja kui ilusaks võib elu muutuda, kui sa armastad kedagi.

Suhted võivad puruneda ja palju haiget teha, kuid sellest hoolimata oleme me kogu protsessi vältel palju õppinud. Armastus toimib tihtipeale katse-eksituse meetodil – me teame, et võime haiget saada, kuid asja positiivne külg on niivõrd domineeriv, et me tahame siiski proovida. Vahel võivad ka lahkuminekud midagi õpetada ja lausa muuta seda, milliseid valikuid me armusuhetes edaspidi teeme, kirjutab Elite Daily.

  • Kui endine kallim pettis sind

Kui sind on petetud, siis võivad sellest jääda väga negatiivsed tunded. Sul on raske teisi usaldada, isegi ilmaennustus tundub sinu jaoks kahtlasem kui varem ja igaks juhuks kannad sa nüüd alati vihmavarju kaasas. Oled veendunud, et melanhoolsed räpilood on kirjutatud sinu elust ja olukorrast. Tõotad endale, et enam sa suhetes haiget ei saa, aga tegelikult oled sa emotsionaalselt eemalehoidev ja hetkel tundub, et sul ei pruugigi tulevikus enam armusuhteid olla.

  • Kui sina petsid endist kallimat

Teadlased on kindlaks teinud, et see, kes on korra petnud, võib petta uuesti. Kui sina oled kallimat petnud, siis võib seda juhtuda ka tulevikus. Sa oled oma loomult valetaja ja valetamine tuleb sul päris hästi välja, kuigi sa ei tunnistaks seda kunagi ausalt. Usud siiralt sellesse, et sind ei saa ilma tõenditeta süüdi mõista. Võib juhtuda, et purjus peaga helistad või saadad eksile sõnumeid, kuna sa ei taha, et ta oma eluga edasi liiguks.

  • Kui sina ja endine kallim läksite lahku sõpradena

Aeg-ajalt käib su peast läbi mõte, et endise kallimaga oleks üsna mõnus uuesti vahekorras olla. Te saate siiamaani hästi läbi ja suhtlete aeg-ajalt sõnumi teel, et uurida, kuidas teineteisel läheb. Te ei soovi oma suhtlemist täielikult lõpetada, mis võib tähendada seda, et te soovite lihtsalt oma võimalusi lahtistena hoida. Oma südames tead, et tegelikult sa ei otsi inimest, kellega tugevat sidet luua, vaid hoopis kedagi, kes oleks sulle truuks kaaslaseks. Kui sul pole uut inimest, kes täidaks hea kaaslase rolli, otsid kontakti endiste kallimatega.

  • Läksite lahku, sest olukord nõudis seda

Võib-olla sai teie suhe otsa sellepärast, et üks teist läks teise linna või riiki tööle. Võib-olla oli kallima uus töö niivõrd range graafikuga, et tal polnud enam isikliku elu jaoks aega. Võib-olla proovisite alguses isegi kaugsuhtes olla, aga sellest ei tulnud midagi välja. Pole vahet, mis oli põhjuseks, fakt on see, et teie suhe sai otsa, kuna see ei saanud enam areneda. Ent su tunded armastuse suhtes on endiselt väga optimistlikud, kuna sinu südant ei murdnud teine inimene, lihtsalt olukord oli selline. Nüüd eelistad suhteid luua inimestega, kes elavad sinuga ühes linnas.

  • Kui endine kallim ei meeldinud su vanematele

Kui su vanemad vihkasid su endist kallimat, siis võis asi olla selles, et sa olid noorena veidi mässumeelne. Sulle meeldivad inimesed ja olukorrad, mis erinevad oluliselt sellest, mida sinu kodus peetakse normaalseks. Ülikooli ajal lasid omale mõned tätoveeringud teha ja ilmselt ka suitsetasid. Oled avatud mõttemaailmaga ja mõtled alati oma peaga. Sind ei huvita, mida teised sinust mõtlevad.

  • Sina olid suhtes «vähem edukas» pool

Endine kallim oli parema välimusega kui sina. Ta teenis sinust rohkem. Tal oli rohkem sõpru kui sinul. See häiris sind tohutult ja ajapikku kujunesid sul välja mitmed kompleksid. Nüüd ei ihka sa enda kõrvale enam äärmiselt nägusat kallimat, vaid pigem inimest, kes pühendab sulle kogu oma tähelepanu. 

  • Kui endine kallim blokeeris su sotsiaalmeedias ära

Kui endine kallim on sind sotsiaalmeedias ära blokeerinud, siis ilmselt oled kirglik armastaja. Suhtud kõigesse väga intensiivselt ja vahel võid veidi liiale minna. Kui eks ei suuda Facebookis sinu postitusi vaadata, siis ilmselt on tema tunded sinu vastu üsna jäised. Kuigi see võib tunduda karmina, ei tasu veel kurvaks muutuda. Teadlased on kindlaks teinud, et «armastus» ja «viha» on inimajus omavahel seotud, seega võib-olla endine kallim ei vihkagi sind, vaid üritab lihtsalt sinust üle saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles