Milliseid saladusi varjavad mehed naiste eest?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga naine on mõelnud, milliseid saladusi võib mees tema eest varjata. Sellele küsimusele ei saagi ilmselt kunagi ausat vastust, sest ükski mees ei tunnista oma saladusi vabatahtlikult üles.

Ent mõni mees on siiski nõus saladuseloori veidi kergitama ning andma naistele aimu, mida võivad mehed nende eest varjata, kirjutab YourTango.

1. Mehi juhib nende suur huvi seksi vastu. Vahel harva võib juhtuda, et mees keeldub vahekorrast, kuid üldiselt on mehed seksist siiski väga huvitatud.

2. Mehed on ebakindlad. Vastassugu võib mehi segadusse ajada ja lausa hirmutada, seega pole mingi ime, kui mees ei julge ise esimest sammu astuda ning mõnele naisele läheneda. 

3. Meestele meeldib, kui naised neid «aitavad». Meestele võib ju meeldida jaht, kuid naised on tavaliselt need, kes saagi kinni püüavad. Mehed ei pruugi alati mõista signaale ja märke, mis naised neile saadavad ning meestele meeldib, kui naised annavad mingit moodi selgelt mõista, et nad on huvitatud.

4. Mehed ei pööra tähelepanu pisiasjadele. Naistega on edu võimalik saavutada siis, kui sa oled valmis naisele tähelepanu pöörama. Aga mehed tahavad kohe hakata tegutsema. Naine räägib mehele oma päevast, mees tahab kohe probleeme lahendada. Ta arvab, et ta aitab sind, kuid tegelikult pole sul seda tarvis. Ürita panna mees end kuulama.

5. Mehed armastavad silmadega. Isegi, kui olete juba mõnda aega koos olnud, löö end vahel üles ja näed, kuidas mehe suhtumine sinusse muutub.

6. Mehed vajavad seda, et nende huumorisoont tunnustatakse. Kui mees meeldib sulle, siis ilmselt arvad juba praegu, et ta on väga nutikas tegelane. Kui sa aga ei mõista tema nalju, võid kohe edasi astuda.

7. Miski pole parem kui kaunis jalapaar. Meestele meeldib vaadata naiste jalgu. Kui ilmad on soojad ja päike paistab, ära tõmba jalga pükse, vaid kanna vahelduseks seelikut. See toob mehe näole kindlasti naeratuse.

8. Kui mees ütleb, et ta helistab sulle, siis ilmselt ta seda ka teeb. Mehed on selliste asjade suhtes tavaliselt ausad, aga nende tähelepanu võib koonduda teistele asjadele. Kui mees lubab, et helistab sulle, küsi temalt, millal ta seda teeb. Sel viisil jääb see lubadus talle paremini meelde.

9. Mehed pelgavad valentinipäeva. Põhjus on lihtne: see päev tekitab neile lisasurvet. Mees ei tea kunagi, millist üllatust võib naine oodata või mida oleks paslik sel päeval naisele kinkida.

10. Seksi puhul on ajastus väga oluline. Kulugu selleks kaks kokteili või kümme kohtingut, te mõlemad tajute, millal on õige hetk. Kui sa aga kiirustad mehega liiga ruttu voodisse, võib ta hakata mõtlema, kas sa käitud sageli nii. 

11. Armastus käib kõhu kaudu. Pole vahet, milliseid toite sa valmistada oskad, mehele meeldib süüa. 

12. Mees tahaks leida naist, keda ta saaks tutvustada oma emale. Te võite voodis imeliselt kokku sobida ja ka teie huumorimeel on sarnane, aga kui mees ei soovi sind oma perele ja sõpradele tutvustada, siis ei püsi teie suhe kuigi kaua.

13. Hea mees ei taha, et naine end muudaks. Ole iseenda parim versioon ja mees on kahtlemata õnnelik. Kui ei ole, siis pole mõtet teda kinni hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles